menu

Családireceptkönyv.hu

Sajtos csirke palacsinta tésztába


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Sajtos palacsintatésztában sült csirke
Hozzávalók:
1/2 kg csirkemell filé
4 db csirkecomb

őrölt bors
A bundához,sűrű palacsinta tészta,hozzávalói:
15-20 dkg finomliszt
2 tojás
3 d l tej
2 dl szódavíz

delikát
bors
2 gerezd zúzott fokhagyma
10 dkg reszelt sajt
A húsok forgatásához:
6-7 dkg liszt
A sütéshez:
6-7 dl étolaj
Elkészítése:
A csirkemellet kiklopfoltam,sóztam,borsoztam.
A combokat ketté vágtam,a vastagabb részén hegyes késsel megszurkáltam.
Mind két oldalukat sóztam,borssal enyhén meghintettem.
A palacsinta tészta hozzávalóit kikevertem.
Ne legyen folyós,de túl sűrű sem!
A hús szeleteket először lisztbe,majd a sajtos palacsinta tésztába mártottam,majd étolajban kisütöttem.
Ügyeljünk a lassúbb sütésre,főleg a comboknál,mivel hosszabb a sütés ideje.
Fedő alatt lassú tűznél!
Hasábburgonyát,zöldségeket kínáltam hozzá.
Természetesen a finom ,házi uborkasalátával fogyasztottuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Magyaróvári csirkemell
Magyaróvári csirkemell

Elkészítés: A húst enyhén kiverjük, majd mindkét felét alaposan megkenjük mustárral összekevert grill fűszerkeverékkel. Egy tepsit kibélelünk alufóliával és belehelyezzük a húsok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell torta
Csirkemell torta

A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és kicsit állni hagyjuk. A tejfölt, a tojást, a lisztet, a lereszelt sajtot, a sót, a borsot, összekeverjük és ebbe forgatjuk bele...

Elkészítési idő: 1 óra 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Csirkeszárny - Ropogós pikáns csirkeszárny
Csirkeszárny - Ropogós pikáns csirkeszárny

1. A szárnyakat megmossuk, majd egy tálba tesszük és átkenjük olívaolajjal, megsózzuk. 2. A zsemlemorzsát összekeverjük a liszttel és a fűszerekkel és egyenként beleforgatjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Receptek
Ananászos csirke bulgurral
Ananászos csirke bulgurral

A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, kókuszolajon megpirítjuk, hozzáadjuk az ananászt és egy kevés vizet, puhára főzzük. Amikor elfőtt a víz, hozzáadjuk a liszttel elkev...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk