Hagyma
Gomba
Paprika
Paradicsom
Cukkini
Padlizsán
Só, bors
Tojás
Olajon hagymát pirítunk, belerakjuk a zöldségeket, fűszerezzük. Tojást ütünk rá.
Egy tálcára, vagy a gyúródeszkára zsemlemorzsát hintünk, majd annyi lyukat kell a morzsába vájni, ahány tojást meg szeretnénk sütni. A kivájt mélyedésekbe beleütünk egy-egy tojást,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA palacsintához simára keverjük a lisztet a tejben eldolgozott tojásokkal és ½ órát pihentetjük. A zöldségeket megtisztítjuk,a gombaféléket felszeleteljük, a zöldpaprikát és a megh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzűrd le a paradicsomszószt a babról és tedd félre salátához. A babot mosd át és rakd az aprítógépbe és pépesítsd. Add hozzá a hagymákat, petrezselymet, tojást, fűszereket. Keve...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánt és a kígyóuborkát szeleteld fel vékonyabb szeletekre. Párold meg őket kevés olívaolajon, majd pirítsd is meg. A sütés vége előtt szórd meg a friss fűszerekkel.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű