2 kg tengeri hal filé
2 pohár natúr joghurt
friss zöldfűszer, ami van otthon (petrezselyem, bazsalikom, kakukkfű, kapor)
só, bors
vaj
citrom
Facsard a halakra a citrom levét, majd sóz, borsozd. Fektesd a halakat kivajazott tepsibe, majd szórd a tetejükre a
felaprított zöldfűszereket. Locsold meg johurttal és tedd 200 fokra előmelegített sütőbe. Ha sok levet ereszt, sütés
közben vedd ki és óvatosan öntsd le a levét, hogy ne főjön, hanem süljön az a hal. Nagyjából 15 perc alatt kész van.
Nagyszerű diétás étel vegyes zöldsalátával.
Az árpát leforrázzuk és – minőségétől függően – egy éjszakára, vagy 1-2 órára állni hagyjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk és a halfejekkel sós vízben feltesszük főni. Lassan forra...
Elkészítési idő:A paradicsomokat egy pillanatra forró vízbe mártom, héjukat lehúzom, félbevágom, és magjait kikaparom. Húsukat nagyon apróra vágom, szűrőkanálba teszem, és legalább 30 percig állni...
Elkészítési idő:Elkészítés: A burgonyát hámozzuk meg, majd sós vízben főzzük meg. Egy serpenyőben olvasszuk fel a vaj felét, majd helyezzük bele a sózott és borsozott lazacszeleteket. 3-4 perci...
Elkészítési idő: 30 percHevítsük a vajat egy nagy serpenyőben, és tegyük rá az újhagymát és az uborkát. Pirítsuk 2-3 percig, időnként kevergetve. Ne hagyjuk az újhagymát megbarnulni. Keverjük a zöldségeke...
Elkészítési idő: 1 óra