2 kg tengeri hal filé
2 pohár natúr joghurt
friss zöldfűszer, ami van otthon (petrezselyem, bazsalikom, kakukkfű, kapor)
só, bors
vaj
citrom
Facsard a halakra a citrom levét, majd sóz, borsozd. Fektesd a halakat kivajazott tepsibe, majd szórd a tetejükre a
felaprított zöldfűszereket. Locsold meg johurttal és tedd 200 fokra előmelegített sütőbe. Ha sok levet ereszt, sütés
közben vedd ki és óvatosan öntsd le a levét, hogy ne főjön, hanem süljön az a hal. Nagyjából 15 perc alatt kész van.
Nagyszerű diétás étel vegyes zöldsalátával.
1 A lisztet beleöntjük egy zacskóba, és legalább 15 percre betesszük a mélyhűtőbe. 2 Az olajat 5 cm-es rétegben egy kb. 26 cm átmérőjű, mély serpenyőbe öntjük. Alacsony tűzön...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított hal fejét, illetve farok részét levágjuk, úgy hogy némi hús maradjon rajta. A halat kifilézzük, felkockázzuk. Alaplé készítés: A fejet, a farkat és az apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA céklát megfőzzük, meghámozzuk és karikákra vágjuk. A halszeleteket besózzuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk és bő, forró olajban k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat fűszerezzük 1/4 teáskanál sóval, korianderrel és borssal. Pici olajjal felforrósítunk egy serpenyőt. Beletesszük a halat és 4 percig sütjük mindkét oldalát. Amíg hal sül...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes