5 tojásos mandulás vagy gesztenyés piskótát, ez lesz az alapunk
1/2 cs. vaniliás puding
2 dl tej
2 e.k Xili
1 cs gesztenye püré ( cukormentes)
1 t.k. kakaópór
1/2 üveg vanilia aroma
5 dkg vénusz margarin
2-3 dl felvert cukor mentes Hulalát
5 dl Hulala tejszínt (tetejére)
Készítünk egy 5 tojásos mandulás vagy gesztenyés piskótát, ez lesz az alapunk.
1/2 csomag vaníliás pudingot megfőzünk 2 dl tejjel ( lehet növényi is) és 2 eka xilittel. Ha kihűlt, hozzáadunk 1 csomag gesztenyepürét ( van cukormentes is), 1 teakanál kakóport, 1/2 üveg vanília aromát, 5 dkg vénusz margarint, esetleg 2-3 dl felvert cukor mentes Hulalát. A krémet rákenjük a piskótára.
Felverünk 5 dl Hulala tejszínt ( ha cukormentes akkor cukorpótló és habfixáló is kell bele), és a krém tetejére kenjük.
Én megszoktam "csapkodni" a tetejét egy evőkanállal, így rusztikus külsőt kapunk, majd gesztenyepürét reszelünk a tetejére.
Elkészítés: A tojásokat ketté választjuk. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukorral és a citrom reszelt héjával. Hozzákeverjük a tojások sárgáját. A lisztet a süt...
Elkészítési idő: 1óra 30 perc Nehézség: Közepes1.Meg kell várnunk, hogy a leveles tészta kiolvadjon, majd ha kiolvadt, vékonyra nyújtjuk és négyzeteket vágunk belőle. 2.Minden négyzet közepére rakunk egy kis kocka lekvárt. 3....
Elkészítési idő: 20-30m Nehézség: KönnyűA piskótához a tojásokat kettéválasztom,a fehérjét elkezdem felverni ha félig felvertük a cukrot hozzáadom,majd kemény habbá felverem,majd lejeb veszem a robotgépünket és egyesével...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelverjük a tojások fehérjét és félre tesszük. A tojások sárgáját habosra keverjük a cukorral. Beleöntjük az olajat és a vizet is felváltva. Aztán hozzáadjuk a sütőport és a liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű