Családireceptkönyv.hu

Kevert almás süti


Írta:

Adag: 5 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3 db tojás
220 g cukor
0,5 teáskanál só
225 ml étolaj
280 g liszt
1,5 teáskanál fahéj
1 teáskanál sütőpor
ízlés szerint alma
ízlés szerint dió

Elkészítés:


A tojást a cukorral és a sóval habosítsuk ki robotgép segítségével!

Majd adjuk hozzá az olajat, a fahéjjal és a sütőporral elkevert lisztet!

Ízlés szerint vágjunk bele almát! (Egy nagyobb méretű alma is elég bele)

Keverjük el, és melegítsük elő a sütőt 180 C-ra!

Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, öntsük bele a masszát, és szórjunk rá egy kis diót!(Elhanyagolható)

180 C-on, 40 percig süssük! Jó étvágyat hozzá! ?

Kevert almás süti

Kinek a kedvence ez a recept?


Slavitsek Alexa
Endrődy Hanna
Fülöp Zoltnné
favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Detty
Képviselőfánk
Képviselőfánk

.A forró vízben felolvasztjuk a zsírt. Ha forr, hozzáadjuk a lisztet, és addig keverjük míg elválik az edény falától. Tűzről levéve, még forrón egyenként hozzáadjuk a tojásokat....

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Anikó
Diós labda (Anya receptes füzetéből)
Diós labda (Anya receptes füzetéből)

Összegyúrjuk, vékonyra sodorjuk kis köröket szaggatunk és a tetejére 4 tojásfehérjéből 20 dkg porcukorból és 20 dkg darált dióból kevert kis halmokat teszünk. ha kisült 2-2 -t össz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizskoch
Rizskoch

A rizst és a vizet egy vastag aljú lábasba tesszük, és folyamatos kevergetés mellett, közepes hőfokon, felpuhítjuk a rizst a vízben. Mikor elforrt a rizsről a víz, megsózzuk, és r...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Epertorta
Epertorta

A tésztához a tojások sárgáját a cukorral jól összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, végül a tojások felvert habját. Tortaformás öntjük, 200 fokos sütőben, tűpróbáig sütjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk