4 tojás
12 dkg cukor
7 dl tej
1 vaníliás cukor
1 kávéskanál vaníliás pudingpor
A tojás fehérjéket 2 evőkanálnyi cukorral kemény habbá verjük. A tejből 3 evőkanálnyit félre teszűnk,a többit egy tálba öntjűk és 750 watton 7 perc alatt felforaljuk. A habot a tej tetejére kanalazzuk,és 500 watton 4 percig főzzűk. Ha a galuska elkészült egy tálba szedjük. A tojások sárgáját kikeverjűk a maradék cukorral és a vaníliás cukorral,majd hozzákeverjűk a vaníliás pudingport és a maradék tejet. A mikróba tesszük a tálat 750 watton 2 percig főzzűk, közben egyszer megkeverjük. Akkor jó ha kissé besűrűsödik. Kivesszük és visszarakjuk a galuskákat.
Az egész tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd amikor jó habos hozzáadjuk az olajat és a lisztet. A tojásos masszához hozzáadjuk a sütőporral és sóval elkevert lisztet és sim...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóiból begyúrjuk a tésztát. Elfelezzük, majd az egyik tésztát kinyújtjuk egy 30*40 cm-es téglalappá. A tepsit kivajazzuk és lisztezzük, majd a tésztát belesimítjuk....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűa tojásokat külön választjuk -a sárgáját habosra keverjük a cukorral -hozzáadjuk a sütőporos lisztet ,majd a tojások keményre vert habját -kettéválasztjuk a tésztát -az egyikbe...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA tésztát kinyújtom kb 2 mm vastagságra majd 2 cm-es csíkokra vágom és habroló formára tekerem úgy hogy egymást fedjék ,bekenem a tojás sárgájával és előmelegített sütőben, szép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű