- 70 dkg liszt (1 tk oregánó)
- 2 dkg só
- 1 csipet cukor
- 3 dkg élesztő (1 cs porélesztő)
- 150 ml tej
- 220 ml víz
- 100 ml olaj
Összedolgozzuk a hozzávalókat.
Pihentetjük 10percet,ezután ketté vágjuk és kinyújtjuk.
Tetszés szerinti feltéttel gazdagítjuk
Maximum hőmérsékleten sütjük kb 8-10percig
A hozzávalókat géppel dagasztjuk, nyújtjuk, izesitjük.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A 2/3 bögre meleg vízben feloldjuk az élesztőt és a cukrot. Gyakorlatilag belekeverjük. Ha friss élesztőt használunk, picit futtassuk fel! 2. Ezután jöhet az összes többi hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sugot a tésztára terítjük, megszórjuk reszelt sajttal. 2. Rászórjuk a kukoricát, a csíkokra vágott szalonnát, főtt tojásszeleteket, karikákra vágott hagymát, apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tésztához: Az élesztőt belemorzsoljuk a vízbe, hozzáadjuk a cukrot, elkeverjük és várunk 15-20 percet, amíg felfut. Ha ez megvan, a lisztet belemérjük egy robotgép keverőtáljá...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű