-120 ml víz
-1 ek olivaolaj
-1 ek cukor
-1/2 teáskanál só
-250 g kenyérliszt
-1 teáskanál instant élesztő
A hozzávalókat géppel dagasztjuk, nyújtjuk, izesitjük.
1. Ha friss élesztővel dolgozom, az kevés cukros langyos tejben felfuttatom. A szárítottat egyenesen a liszthez lehet adni, nem kell felfuttatni. 2. A lisztből, krumpliból, ola...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztbe beletesszük az áttört burgonyát és a sót. 2-3 evőkanál langyos tejben felfuttatjuk az élesztőt a cukorral, és ezt is hozzáadjuk. A maradék langyos tejjel tésztát dagasztu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűaz élesztőt felfuttatom, majd összegyúrom a többi hozzávalóval.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is készítse el az alapot. Ezután osszuk el a tésztát 250-270 g- os cipórkra. Minden tészta cipó felületét lisztezett felületen kinyújtjuk és elsimítjuk, hogy sima legyen...
Elkészítési idő: ??? Nehézség: Közepes