40 dkg liszt, pici só
5 evőkanál olaj
2,5 dl tej,1 kiskanál cukor
2,5 dkg élesztő
Hólyagos kelt tésztát dagasztunk.
Kb. 30 percig pihentetjük, fél ujjnyi vastagra nyújtjuk, tepsibe fektetjük.
Pizza krémet rákenjük, és ízlés szerint megrakjuk, díszítjük.
Tetejére pizza sajtot reszelünk, KB 15-20 dkg-ot. Előmelegített forró sütőben sütjük, míg a sajt a szélén sárgára nem pirul.
A tészta alapanyagaiból, egy rugalmas tészta lesz, amit nem kell keleszteni!!! A töltelék: 3 tojássárgáját simára keverünk - 1 db ráma margarinnal és 2 tubus pizzakrémmel. A tészt...
Elkészítési idő: 1,5 óraA lisztet a sóval, füstölt paprikával, élesztővel, kevés olajjal és a vízzel keverjük egybe, kézzel vagy géppel dagasszuk ki a tésztát. A lágy tésztát helyezzük át egy másik olajja...
Elkészítési idő:A cukkinit reszeld le, forgasd össze a sóval és hagyd állni 10 percre. Facsarj ki annyi lét a cukkiniből, amennyit csak tudsz. A kifacsart cukkinihez keverd hozzá a finomra vágot...
Elkészítési idő:A sót és a lisztet összekeverjük. A langyos vízhez hozzáadjuk a csipetnyi cukrot, belemorzsoljuk az élesztőt és felfutatjuk. Hozzáadjuk a liszthez. Hozzágyúrjuk az olivaolajat is....
Elkészítési idő: 2 óra