-200g buzadara
-750g liszt
-14g élesztő
-6dl szobahőmérsékletű víz
Feltétnek:
-sajt/növényi
-paradicsomszósz ízlés szerint
-sonka,szalámi
-hagyma
-olivabogyó
-bazsalikom
Keverő télba teszem az alapanyagokat.Összekeverem vagy géppel vagy kézzel.A tésztát 6 felé osztom kézzel vagy nyújtófával kinyújtom.Egy serpenyőt fölteszek melegedni beleteszem a serpenyőbe a pizza tésztáját.A serpenyőben ráteszem a feltétet.7-8 perc alatt készre sütöm.
Jó étvágyat!
1. A húst szeletekre, majd kb. 1 x 1 centis csíkokra vágom, sózom és megszórom a görög fűszerkeverékkel. 2. Kb. negyedórai "érést" követően egy nagy serpenyőben 2-3 evőkanálnyi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást, a majonézt és a lisztet keverd össze, adj hozzá egy kis sót. Mikor a massza csomómentes, öntsd kiolajozott tepsibe és simítsd el. Tedd rá a feltétet, szalámi, sonka, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Dagasztótálban keverjük össze a lisztet a sóval és a krumplival, adjuk hozzá a tejben feloldott élesztőt, és kezdjük dagasztani. 2. Ha már nagyjából összeállt a tészta, lött...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz6 egyszerű tipp A tésztát a hűtőben egy kiolajozott kelesztőtálban tárold, lefedve. Ha elkészítetted a pizzatésztát (90 perc kelesztés után), amit nem használsz fel mennyiséget,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű