250 gramm Dia-Wellness sport kollagénes pizzaliszt
130 gramm víz
1 cs instant élesztő
1,5 evőkanál Dia-Wellness pizzaszószpor
1 dl víz
Alapanyagokat összegyúrjuk, hagyjuk kelni. Mikor megkelt a tetejét megkenjük a pizzaszószpor és 1dl víz keverékével. Majd jöhetnek a feltétek.
A gomba tönkjét kiszedem, a gomba belsejébe pizzaszószt és oregánót teszek, majd mehet bele a mozzarella, a kolbász, bazsalikom és a chili. Tetejére újra mehet mozzarella. 180 f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat dagasztó gépbe rakom összedolgozzuk a tésztát ,közepesen lágy tésztát kell csinálni.Kiolajozott dagasztó tálba kelesztem 10-15 percig ,vajazott lisztezett, tepsibe n...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kb 1 dl langyos savóban vagy vízben, amihez egy teáskanál cukrot adtunk feloldjuk, és hagyjuk felfutni. A lisztet átszitáljuk egy tálba, én ilyenkor a sót is hozzá szo...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Töltelék: a finomra vágott hagymát, lecsópaprikát kevés olajon megfonnyasztottam, majd rátettem a húst. 2. Mikor a hús pirulni kezdett, hozzáadtam a zúzott fokhagymát. 3...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű