- 1 kg liszt
- 1 ek. só
- 2 dl olaj
- 1/2 l tej
- 5 dkg élesztő
- 1 ek. cukor
Az élesztőt tejben, cukorral felfuttatni, majd összegyúrni a liszttel, sóval, olajjal.
Az útifűmaghéjat kávédarálón lisztes állagúra daráltam,majd összekevertem a bambuszrost lisztel.Langyos vízbe belekevertem a sót majd a tojást,olajat,ecetet és habverővel jól össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, késes robotgépbe tesszük, és morzsásra aprítjuk. Mikróban 2 percig főzzük, vagy szűrőbe téve gőz fölött 5 perc alatt kicsit megpuhítjuk. Hagyjuk egy k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet melegítsük langyosra majd keverjük bele a cukrot, élesztőt (morzsoljuk bele), és az olajat - Futtassuk föl. Addig a lisztet egy tálba szitáljuk majd hozzáadjuk a sót. Ha fe...
Elkészítési idő: 1 óra 35 perc Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit a robotgép üstjébe tesszük és alaposan kidagasztjuk, majd letakarva 60 percig pihentetjük A paradicsomnak kikaparjuk a magjait, a húsos részt felaprítjuk az o...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes