- 1 kg liszt
- 1,5 evőkanál só
- 1 evőkanál cukor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 csomag élesztő
- 1 dl tej
- 4,5 dl víz
- 8 dkg étolaj
Első lépésként a langyos vízben keverd el a cukrot, és add hozzájuk az élesztőt, majd meleg helyen futtasd fel, erre a legalkalmasabb az 50 fokra melegített sütő, ott biztosan szép...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA gomba tönkjét kiszedem, a gomba belsejébe pizzaszószt és oregánót teszek, majd mehet bele a mozzarella, a kolbász, bazsalikom és a chili. Tetejére újra mehet mozzarella. 180 f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFuttassuk fel az élesztőt a vízzel és a cukor felével. Gyúrjuk össze a 30 dkg lisztet a sóval, a felfuttatott élesztővel, 3 ek. olajjal és a maradék cukorral, majd hagyjuk lefed...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA lisztet mérd ki a robotgép táljában, add hozzá a sót és keverd össze. Egy másik edénybe öntsd a vizet, morzsold bele az élesztőt, majd oldd fel teljesen. Az élesztős vizet add a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes