- 1 kg liszt
- 1,5 evőkanál só
- 1 evőkanál cukor
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 csomag élesztő
- 1 dl tej
- 4,5 dl víz
- 8 dkg étolaj
Aus allen Zutaten mit einem Löffel oder mit den Händen einen glatten Teig kneten und in runder Form auf einem mit Backpapier belegten Backblech ausbreiten. Je nach Geschmack kann d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk, és egy kis edényben 1,5 dl vízben fél teáskanálnyi sóval 20 percig főzzük. A vízből már szinte alig alig marad valamennyi a krumplin, viisz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű65 g lisztet, 8 g citromlé, 50 g víz összekeverem. 10 percig hagyom állni, addig megdagad a liszt. 10 perc után még 5 g liszttel összegyúrom. Beolajozott 2 lap sütőpapír közö...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: Könnyű1. A tejet langyosítsuk meg, keverjük el benne a kristálycukrot, majd morzsoljuk bele az élesztőt, és futtassuk fel. 2. A lisztet szitáljuk egy nagyobb tálba, adjuk hozzá a ler...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz