150g édes keksz
85g sötét csoki
6 tk. olvasztott vaj
1 1/2 pohár habtejszín
1 kis csésze kávé (vagy aroma)
1 1/2 pohár olvasztott csoki
1 1/2 pohár tört sötét csoki
2 pohár jó meleg habtejszín
A kekszet,csokit és vajat aprítógépbe tesszük,összeforgatjuk,és sütőpapírozott tortaforma aljába lapítjuk.
30 percig hűtjük.
A tejszínhabot a kávéval felverjük,majd az olvasztott csokiba először apránként,belekeverjük. Rásimítjuk a kekszalapunkra és 3 órát hűtjük.
A tört csokira ráöntjük a jól felmelegített habtejszínt, és jól összekeverjük,míg hűl.Be kell sűrűsödnie.
Majd a tortát leöntjük vele.
Fél óra múlva szeletelhető.
A késes robotba beleteszem a lisztet, kisebb darabokra vágott hideg vajat, cukrot, majd pár másodpercig nyomom a gombot, míg morzsásra kavarja. Ekkor hozzáadom a tojássárgáját, és...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyűelkészítés Tészta A hozzávalókat csomómentesre keverjük (a tojásokat nem kell szétválasztani), majd lisztezett formába öntjük és 175 fokon tűpróbáig sütjük (kb. 20 perc). A sütő...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelso lepes a krem elkeszitese .a tejet oda tesszuk a cukorral ezt felforraljuk majd hozzakeverjuk a pudingporral elkevert tojast es lisztet es suru kremme fozzuk majd hulni hagyj...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű