25 dkg mascarponét ízlés szerinti mennyiségű cukorral és 2 cs. vaníliás cukorral jól kikeverjük. 10 dkg min. 40 %-os csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, kihűtjük annyira, hogy még folyós legyen, és szintén a mascarponéhez keverjük. 2 dl tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan, apránként a csokoládés krémhez keverjük.
Tisztítva kell lemérni az adagokat. Össze kell keverni a a darált zöldségeket, fél órát hagyni, üvegekbe tölteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat simára keverni, 1-2órára hűtőbe kell tenni, sütni. smile hangulatjel Nem kell megijedni, nyersen az állaga zselés/nyúlós az útifű maghéjtól. Ez az adag 8-10 palacsin...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMivel nincs ilyenkor sárga barack ez most saját tartósító mentes lekváromból készült... nem rontott rajta semmit... az íz teljesen benne van 1/2 l tejet és 3 evőkanál cukrot felfo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegpucoljuk a hozzávalókat és kisebb darabokra vágjuk, megmossuk, és feltesszük főni hideg vízbe. Amikor felforr akkor én ezt a levet leöntöm, és leöblítem az egész húst. Újra h...
Elkészítési idő: 240 Nehézség: Könnyű