25 dkg mascarponét ízlés szerinti mennyiségű cukorral és 2 cs. vaníliás cukorral jól kikeverjük. 10 dkg min. 40 %-os csokoládét gőz fölött felolvasztjuk, kihűtjük annyira, hogy még folyós legyen, és szintén a mascarponéhez keverjük. 2 dl tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan, apránként a csokoládés krémhez keverjük.
Az élesztőt felfuttatjuk cukros,langyos vízben,majd a liszt közepébe öntjük. A liszthez adjuk a sót,az olajat. Összekeverjük,majd hozzáadjuk a kefírt,amennyi kell ahhoz, hogy megfe...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KönnyűAz olajon enyhén megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, a kisebb kockákra vágott húst és fehéredésig pirítjuk. Felöntjük borral, majd megszórjuk piros paprikáv...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA nyelvet és a szívet beleteszem a kuktába, hozzáadom a fűszereket és felöntöm vízzel és puhára párolom. Amikor készen van, hagyom egy kicsit hűlni, majd pirospaprikába forgatom, m...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Krumpir ogulite, narežite na ploške i stavite kuhati u posoljenu vodu. Kuhani krumpir (pazite da ne bude prekuhan) ocijedite i stavite u vatrostalnu posudu. 2. Na zagrijano...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű