6 tojásból piskótát sütöttem és kettőbe vágtam. Krém: 2 dl Hullala tejszínt felforrósítottam és beletettem 20dkg tejcsokit, elkavartam és hagytam másnapig kihűlni, másnap robottal felvertem amíg jó krémes lett és hozzáadtam 25dkg mascarponét, összekevertem és a két lap közé kentem (a lapokat kicsit meglocsoltam cukorsziruppal). Tetejére 1dl tejszínt felforrósítottam, hozzáadtam 20dkg tejcsokit és 3dkg ráma margarint, jól összekevertem és amikor kezdett megvastagodni, rákentem a tészta tetejére. A krémből félretettem egy keveset és díszítettem a szeleteket. Szeletelem mindig felmelegített késsel.
Elkészítés: A tojások sárgáját és fehérjét szétválasztjuk. A fehérjét keverőtálba tesszük, beletesszük a sót és a citromlét, habverővel keménnyé verjük, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a cukorral feltesszük melegedni, de nem forraljuk, csak amíg jó meleg lesz és a cukor felolvad. Közben a tálba halmozott darálékot elkeverjük a citromhéjjal és pár csepp ci...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűAz étcsokit gőz felett felolvasztjuk, és hozzákeverjük a tojásokat és az eritritet. Beletesszük a joghurtot és a kakaót, majd felöntjük a tejjel, és alaposan felverjük habverővel....
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk,3 cipót formálunk. 2. Egy cipóba a kakaóport bele dolgozzuk. 3. Kinyújtjuk egyenként. 4. Egy tepsit sütőzsírpapírral kibélelünk. 5...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű