jégsali, roppanós párolt brokkoli, füstölt sonka, főtt tojás, reszelt sajt, fokhagymás tejföl
Sorban halmozzuk a tányérra,és mehet rá a tejföl.
A savanyú káposzta fejet leveleire szedjük, a vastag erezetet levágjuk. A töltelék mennyisége a káposzta fej nagyságától függ. Az uborkát, paprikát, karfiolt, hagymát apróra feld...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenyőmagot egy serpenyőben aranybarnára pirítjuk, kivesszük, és hagyjuk hűlni. A paradicsomokat megmossuk, ketté vágjuk. Egy edénybe elkavarjuk az ecettel, az olaj felével, az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát megpucoljuk, félbe vágjuk, és nagyon vékony szeletekre szeljük. Picit megsózzuk, rászórjuk a porcukrot és az ecetet. Összekeverjük, és hagyjuk így állni pár percig. A maj...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. Az uborkát mosd meg és hosszában vágd ketté, egy kanállal kapard ki a magvait. 2. Az uborkát reszeld le és tedd egy tálba, sózd meg és tedd a hűtőbe 2 órára. Majd nyomkodd k...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű