menu

Családireceptkönyv.hu

Édes savanyú szósz


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


3 kg paradicsom
0,5 kg sárgarépa
1 kg paprika
1 kg hagyma
1 doboz ananász
30 dkg cukor
8 dkg só
0,5 dl olaj
2 dl 10%-os ecet

Elkészítés:


Daraboljuk fel a zöldségeket. Tegyük bele a cukrot, sót, az olajat, és 45 percig főzzük. Öntsük rá az ecetet, és még főzzük 5 percig. Tiszta üvegekbe öntjük, és száraz dunsztba rakjuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Tünde
Langallo (kenyérlángos) gazdag feltéttel
Langallo (kenyérlángos) gazdag feltéttel

A krumplit alaposan megmossuk, és héjában, enyhén sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, amikor már meg lehet fogni, meghámozzuk, melegen áttörjük, és hűlni hagyjuk. (Főzőlevét félre...

Elkészítési idő: kb. 3 óra
Nehézség: Könnyű
share
Petrezselymes hamis fasírt
Petrezselymes hamis fasírt

A krumplit a lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, majd egy tálban elkeverjük a krumplit a tojásokkal, liszttel, kukoricával, tejjel és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízlés szerin...

Elkészítési idő: 1óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Veres
Darált húsos húsgombóc készítés különböző ízesítésse
Darált húsos húsgombóc készítés különböző ízesítésse

Darált húsos húsgombóc készítése Keverjük össze a hozzávalókat. Ha a tojás nagy, elég egy tojás is fél kg húshoz. Adjuk hozzá a beáztatott zsemlét, dolgozzunk össze a masszát, maj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Regenerálja a porcokat, megszünteti a gyulladást és
Regenerálja a porcokat, megszünteti a gyulladást és

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk