3 kg paradicsom
0,5 kg sárgarépa
1 kg paprika
1 kg hagyma
1 doboz ananász
30 dkg cukor
8 dkg só
0,5 dl olaj
2 dl 10%-os ecet
Daraboljuk fel a zöldségeket. Tegyük bele a cukrot, sót, az olajat, és 45 percig főzzük. Öntsük rá az ecetet, és még főzzük 5 percig. Tiszta üvegekbe öntjük, és száraz dunsztba rakjuk.
1. változat (főzve) A kisebb darabokra vágott csirkemájat tedd fel annyi szűrt vízzel a gázra, amennyi épp ellepi és tedd még hozzá egészben a fokhagyma gerezdeket, a fél hagymát...
Elkészítési idő:1. Kemény sajtot a legkisebb lyukú reszelőn lereszeljük, összekeverjük a sajt mennyiségétől függően 1-2-3 tojással. 2. Őrölt borssal és kevés szerecsendióval ízesíthetjük....
Elkészítési idő:A pitát felvágom, ízlés szerint a hozzávalókkal megtöltöm, és tálalom.
Elkészítési idő: 1/2 óraAz öntethez a Totu krém extrát habverővel kevergetve vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a krémet, akkor fejezzük be az olaj hozzácsor...
Elkészítési idő: