menu

Családireceptkönyv.hu

Görög padlizsánkrém


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



2 padlizsán
2 gerezd fokhagyma
6 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss citromlé
2 evőkanál feta sajt (reszelve)
só, bors

Elkészítés:


A padlizsánt héjában megsütjük, majd meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd az olívaolajat és a citromlét is. Fűszerezzük és jól összekeverjük, ezt követően belekeverjük a reszelt sajtot is és lehűtjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Mascarpone házilag, avagy az isteni házi krémsajt
Mascarpone házilag, avagy az isteni házi krémsajt

A hozzávalókat összekeverjük,kicsit sósabbra készítjük,mint kell,mert kicsepeg belőle valamennyi. Ruhába öntjük és 1 nap alatt kicsepegtetjük. Ha sütni akarunk vele,ne sózzuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Cukkini ? kapros túrós fasírt/tócsni ? olajmentese
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Cukkini ? kapros túrós fasírt/tócsni ? olajmentese

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
RÁNTOTT KELKÁPOSZTA SAJTTAL ÉS SONKÁVAL TÖLTVE
RÁNTOTT KELKÁPOSZTA SAJTTAL ÉS SONKÁVAL TÖLTVE

A kelkáposzta leveleket sós, köményes vízben leforrázom, és a vastag eret levágom laposra. Lecsöpögtetem, és hagyom kihűlni (Ezt általában előtte este megcsinálom).A sajtot hasábok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Marci
Karfiol pizza (liszt mentes)
Karfiol pizza (liszt mentes)

1. Karfiolt felaprítjuk , tojást hozzáadjuk + fűszereket. 2. Sütjük 180 fokon, még barna lesz a széle. 3.Kivesszük, megkenjük a pizzaszószunkal ( paradicsomszósz, olasz fűszerek...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk