2 padlizsán
2 gerezd fokhagyma
6 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss citromlé
2 evőkanál feta sajt (reszelve)
só, bors
A padlizsánt héjában megsütjük, majd meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd az olívaolajat és a citromlét is. Fűszerezzük és jól összekeverjük, ezt követően belekeverjük a reszelt sajtot is és lehűtjük.
Egy közepes keverő tálba, az avokádó belsejét kikaparjuk egy zöld citrom levét.. Keverjük össze a felaprított paradicsomot, koriander, fokhagyma, só és chili por. Vágott hagymát...
Elkészítési idő: 30 percA házi áfonyaszószhoz kiolvasztjuk az áfonyát és egy lábasban, a barnacukorral, vízzel elkezdjük forralni, majd egy kis teáskanálnyi keményítővel, amit hideg vízben kikevertünk, kb...
Elkészítési idő: 30 percA tészta hozzávalóit összegyúrjuk, sütőpapírral bélelt formába nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a tölteléket. A karfiolt forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd vi...
Elkészítési idő: