Családireceptkönyv.hu

Görög padlizsánkrém


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



2 padlizsán
2 gerezd fokhagyma
6 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss citromlé
2 evőkanál feta sajt (reszelve)
só, bors

Elkészítés:


A padlizsánt héjában megsütjük, majd meghámozzuk és pépesítjük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd az olívaolajat és a citromlét is. Fűszerezzük és jól összekeverjük, ezt követően belekeverjük a reszelt sajtot is és lehűtjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Avokádó rántva
Avokádó rántva

Egy közepes keverő tálba, az avokádó belsejét kikaparjuk egy zöld citrom levét.. Keverjük össze a felaprított paradicsomot, koriander, fokhagyma, só és chili por. Vágott hagymát...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Rántott camember
Rántott camember

A házi áfonyaszószhoz kiolvasztjuk az áfonyát és egy lábasban, a barnacukorral, vízzel elkezdjük forralni, majd egy kis teáskanálnyi keményítővel, amit hideg vízben kikevertünk, kb...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Cskbm naka
Karfiolos Pite
Karfiolos Pite

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, sütőpapírral bélelt formába nyomkodjuk, és hűtőbe tesszük, amíg elkészítjük a tölteléket. A karfiolt forrásban lévő sós vízben megfőzzük, majd vi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk