1/2 csésze majonéz
1/3 csésze cukor
1/4 csésze tej
1/4 csésze író
2 1/2 evőkanál citromlé
1 1/2 evőkanál almaecet
1/2 teáskanál só
1/8 teáskanál bors
8 csésze apróra vágott káposzta (kb. 1 fej)
1/4 csésze reszelt sárgarépa (1 közepes sárgarépa)
2 evőkanál darált hagyma
alma (kihagyható, de kár lenne)
Elkészítése egyszerűségében rejlik. Aprítás, darálás és összekeverés.
A csirkemellről levesszük a csontot. Így kapunk 2 db mellet. A húst beszórom a fűszerkeverékkel,kissé borssal is meghintem és bőven megszórom zúzott fokhagymával. Egy tálba tesz...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyűa káposztát nagyon vékony laskákra vágtam és egy tálba tettem. A paradicsomot kockáztam, a hagymát, uborkát és retket karikáztam, a sárgarépát pedig egy zöldséghámozóval vékony l...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMegfőzzük a tojásokat, a sárgáját külön szedjük, összetörjük egy tálban. Hozzáadjuk a mustárt, majd az apróra vágott uborkát és egy kevés levet. A hagymát is apróra vágjuk. A tárko...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A lencsét a sóval, babérlevéllel, és az egész hagymával ízesített vízben puhára főzzük. 2. A zöldségeket cikkekre vágjuk, a fetát kockákra. 3. Az ecetet összekverem az olajjal...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű