1/2 csésze majonéz
1/3 csésze cukor
1/4 csésze tej
1/4 csésze író
2 1/2 evőkanál citromlé
1 1/2 evőkanál almaecet
1/2 teáskanál só
1/8 teáskanál bors
8 csésze apróra vágott káposzta (kb. 1 fej)
1/4 csésze reszelt sárgarépa (1 közepes sárgarépa)
2 evőkanál darált hagyma
alma (kihagyható, de kár lenne)
Elkészítése egyszerűségében rejlik. Aprítás, darálás és összekeverés.
Egy darab füstölt szívsonkát bőrével együtt annyi vízbe teszek, amennyi éppen ellepi, adok hozzá egy nagy hagymát, 1 evőkanál koriander magot, 4 babérlevelet és 1 teáskanál szemes...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA kolbászt, lila hagymát, főtt tojást nagyon apróra vágjuk, és az összes hozzávalót összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét átválogatjuk, leöblítjük, feltesszük főni (én nem áztattam be, de lehet úgy is csinálni). Ha felforrt, leöntjük az első levét és átöblítjük. (Így kevésbé fúj fel.) Az új...
Elkészítési idő: 40perc Nehézség: Könnyű1. Az uborkát lereszeljük a reszelőnk legnagyobb lyukú oldalán, besózzuk, hagyjuk állni egy ideig, majd kinyomkodjuk a levét. 2. Megtisztítjuk a fokhagymát és átnyomjuk a fokha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű