köles
paradicsom
petrezselyem
só
szegfűbors
citromlé
(hagyma)
olivaolaj
A kölest a citrmleves vízben (2-szeres) mennyiség meg kell főzni. Hidegen össze kell keverni a paradicsommal, olivaolajjal, petrezselyemmel és opcionálisan hagymával.
A nyers céklát lereszeljük a sárgarépával és a savanykás almával (egy közepes cékla, 2 nagyobb répa, egy alma). Ezt lehet édesen is készíteni egy kis mézzel, dióval, de lehet sülte...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót és a joghurtot egy tálba tesszük, fűszerezzük és robotgéppel összekeverjük. Amikor krémes állagú, hozzáadjuk a reszelt tormát, a citromlét és a petrezselyemzöldet is, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat egy lábasban megfőzzük. Forrástól számítva 10 perc alatt kemények lesznek. Hideg víz alá tesszük, és ha kihűlt héját eltávolítjuk. Reszelőn apróra reszeljük a tojásoka...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű