köles
paradicsom
petrezselyem
só
szegfűbors
citromlé
(hagyma)
olivaolaj
A kölest a citrmleves vízben (2-szeres) mennyiség meg kell főzni. Hidegen össze kell keverni a paradicsommal, olivaolajjal, petrezselyemmel és opcionálisan hagymával.
A gyümölcsöket alaposan megmossuk, majd egy tálba hideg vizet öntünk. Ebbe fogjuk tenni a felaprított gyümölcsöket. Először az epreket megtisztítjuk a száruktól, majd négybe v...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűÉrett, de azért még kemény paradicsomokat választunk. Vékony karikákra szeljük és rétegezzük a hajszálvékonyra szelt vöröshagymával úgy, hogy soronként meghintjük egy kevés sóval é...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karfiolt és a brokkolit kisebb rózsákra szedjük, összeforgatjuk 3 ek olajjal, sózzuk, borsozzuk, tepsire rakjuk, és 200 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük. A dresszing hozz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA paradicsomot, a kígyóuborkát, a lilahagymát és a feta sajtot tetszés szerinti méretű kockákra vágjuk és a leszűrt olajbogyóval egy tálba tesszük. Az öntet hozzávalóit egy kis t...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű