Családireceptkönyv.hu

BOURSIN házilag


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


400 gr krémsajt
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor metélőhagyma
mozsárban durvára őrölt rózsabors (vagy színesbors)
pici szerecsendió
só (ízlés szerint)

Elkészítés:


A krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal.
Tálalásig hűtőben érleljük.
Változatosan felhasználható, lehet paradicsomba tölteni, uborkakarikákra halmozni. De zseniális pl. csirkemellbe töltve, pici tejszínnel mártásként steak-hez, vagy tésztára.

Trükkök, tippek, praktikák:


Elmaradhatatlan kelléke kerti partiknak, baráti összejöveteleknek, bár vigyázat, mert már az előételként felszolgált sajtkrémes pirítóssal megtelik a bendő.
Kiváló reggelire és vacsorára, ha nem megyünk sehová :) , illetve a fokhagymaillat nem zavar senkit)

BOURSIN házilag

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Saláták / Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rétegezett saláta--Szentkirályi E
Rétegezett saláta--Szentkirályi E

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
APERITIVE
APERITIVE

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Jolánka
Gogosele de casa cu cascaval
Gogosele de casa cu cascaval

1. Da cascavalul pe razatoare si amesteca-l cu parmezanul si oul. 2. Incorporeaza oregano si faina. Omogenizeaza foarte bine. 3. Ia cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza-le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk