400 gr krémsajt
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor metélőhagyma
mozsárban durvára őrölt rózsabors (vagy színesbors)
pici szerecsendió
só (ízlés szerint)
A krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal.
Tálalásig hűtőben érleljük.
Változatosan felhasználható, lehet paradicsomba tölteni, uborkakarikákra halmozni. De zseniális pl. csirkemellbe töltve, pici tejszínnel mártásként steak-hez, vagy tésztára.
Elmaradhatatlan kelléke kerti partiknak, baráti összejöveteleknek, bár vigyázat, mert már az előételként felszolgált sajtkrémes pirítóssal megtelik a bendő.
Kiváló reggelire és vacsorára, ha nem megyünk sehová :) , illetve a fokhagymaillat nem zavar senkit)
1. Da cascavalul pe razatoare si amesteca-l cu parmezanul si oul. 2. Incorporeaza oregano si faina. Omogenizeaza foarte bine. 3. Ia cate 1-2 linguri din compozitie, modeleaza-le...
Elkészítési idő: