400 gr krémsajt
3-4 gerezd fokhagyma
1 csokor metélőhagyma
mozsárban durvára őrölt rózsabors (vagy színesbors)
pici szerecsendió
só (ízlés szerint)
A krémsajtot egy tálban összekeverjük az apróra vágott snidlinggel, a zúzott fokhagymával, frissen őrölt borssal.
Tálalásig hűtőben érleljük.
Változatosan felhasználható, lehet paradicsomba tölteni, uborkakarikákra halmozni. De zseniális pl. csirkemellbe töltve, pici tejszínnel mártásként steak-hez, vagy tésztára.
Elmaradhatatlan kelléke kerti partiknak, baráti összejöveteleknek, bár vigyázat, mert már az előételként felszolgált sajtkrémes pirítóssal megtelik a bendő.
Kiváló reggelire és vacsorára, ha nem megyünk sehová :) , illetve a fokhagymaillat nem zavar senkit)
A vajat és a sajtot egy mixerrel alaposan elkeverjük, majd hozzáadjuk a kockára vágott szalámit. A tojásokat nagylyukú reszelőn belereszeljük, ízesítjük sóval ,borssal és a mustárr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűSzeleteljük fel a paradicsomokat, az uborkát és a hagymát, majd tegyük egy nagyobb tálba. Egy kisebb tálban készítsük el a salátaöntetet – keverjük össze az olívaolajat, az ecetet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Reis wie gewohnt nach Packungsanleitung kochen, dabei aufpassen, dass er nicht pappig wird. Wasser abgießen und den Reis in eine Schüssel geben. Die Paprika waschen und putz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMexikói quinoa saláta A quinoát az utasítás alapján puhára főzzük. Összekeverjük a babbal, kukoricával, apróra vágott paradicsommal, korianderrel, és ízlés szerint tovább ízesítjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű