menu

Családireceptkönyv.hu

Karfiolszendvics


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 KARFIOL
3 tojás
50 gramm parmezán
Aprított snidling
1 TK PAPRIKA
Só és bors

Elkészítés:


Keverd össze és egy serpenyőbe Önts kevés oliva olajat. 2 x egy fagyiskanálnyi adagot rakj bele, és lapítsd el és alakítsd négyzet alakúra
és süsd meg mindkettőt mindkét oldalán.
Miután barnulnak alul , egy szelet sonkát ,150 gramm reszelt sajtot tegyünk a tetejére és fedjük le a másik szelet karfiol kenyérrel. Süssük össze.
Ha megolvadt a sajt, kész.

Trükkök, tippek, praktikák:


https://www.facebook.com/1781736778715043/videos/1936055473283172/?hc_ref=NEWSFEED

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Palacsinta, lekváros, fahéjas
Palacsinta, lekváros, fahéjas

. A hozzávalókat robotgéppel összekevertem, majd kisütöttem. Felét lekvárral, a másik felét fahéjas cukorral töltöttem, majd feltekertem. Jó étvágyat kívánok.

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar sajt házilag
sajt házilag

A tejet felforralom. Ha gyöngyözve forr, óvatosan beleteszem az ecetet és lehúzom a tűzről. Ha kicsapódott a savó, leszűröm. Ízesítem sóval és fokhagymával (bármivel), és konyharu...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Tojáskrém
Tojáskrém

A tojásokat megfőzzük, de nem túl keményre, majd a sárgáját kivesszük és villával összetörjük. A fehérjét apróra vágjuk, a sárgájához adjuk, a tejfölt elkeverjük a mustárral és a t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar .SERTÉSNYELV MUSTÁROSAN..... FŐTT TÉSZTÁVAL..
.SERTÉSNYELV MUSTÁROSAN..... FŐTT TÉSZTÁVAL..

: A nyelvet megmossuk és hideg vízben főni tesszük. Hozzáadjuk a sót, a megtisztított hagymát és fokhagymát, a babérlevelet meg a szemes borsot és puhára főzzük. Amikor megfőtt a n...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk