1 adaghoz:
6 dkg bulgur (szárazon)
2 dkg csicseriborsó (szárazon)
1 nagy csokor petrezselyem
2 paradicsom
1 db lilahagyma
só,bors, fokhagyma
citromlé
vaj
+ 15 dkg kockára vágott,pirított csirkemell
A borsót előző este áztassuk be (vagy használjunk konzervet) ,főzzük meg külön a borsót és a bulgurt.
Majd keverjük őket össze,adjuk hozzá a csirkemellet, az apróra vágott lilahagymát,a kis kockára vágott paradicsomot, zúzott fokhagymát,végül a petrezselymet finomra vágva. Csorgassuk meg egy fél citrom levével.
Melegen egytálétel,hidegen saláta.
A karfiolt rózsáira szedtem, alaposan megmostam és vegetás vízben közepesen puhára főztem. A bacont egy serpenyőben megpirítottam. A sajtot csíkokra vágtam, a joghurtba belekeverte...
Elkészítési idő: 1,5-2 óraA burgonyát megmossuk, félpuhára főzzük. A főtt burgonyát meghámozzuk és felszeleteljük. A tejszínt elkeverjük a tojással és a reszelt parmezánnal. Sóval, frissen őrölt borssal és...
Elkészítési idő:A csíkokra vágott bacont, az apróra vágott vöröshagymát, és a reszelt fokhagymát kevés olíva olajon megpirítjuk.A csirkemellet kockára vágjuk, majd a hagymás baconhöz adjuk.Sózzuk,...
Elkészítési idő: