Készítesz egy zöldséglevest. Olajon vagy zsíron megdinsztelsz 3-4 fej finomra vágott hagymát. Dinszteled,fűszerezed só, bors pirospaprika, petrezselyemzöld. Tésztát gyúrsz. 2-3 tojásból, só, liszt amennyit felvesz. Kinyújtod a tésztát, megkened a hagymás töltelékkel, szélét vékonyan behajtod,rányomod és derelye vagy pizza vágóval csíkokat vágsz belőle és azt csomózod. Belefőzöd a levesbe . Ha kész még egy kis petrezselyem zöldje lehet rá.
Leves A zöldségeket megpucoljuk, felvágjuk egyforma kis hasábokra. Egy kanál olajon elkezdjük dinsztelni a zöldségeket puhulás sorrendjében. (Ha folyamatosan tisztítjuk, darabolj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa zöldségeket megpucoljuk majd kicsire vágjuk... a babbal és a karikára vágott kolbásszal feltesszük főni......mikor puha a bab és a zöldség berántjuk beleszaggatjuk a galuskákat ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy edénybe beleöntjük az olajat, a felkarikázott sárgarépát, egy kicsit megsózzuk és fedő alatt pároljuk az olajon, amíg az olaj szép sárga lesz. Időnként megkeverjük, hogy ne é...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA babot kifejtettem a héjából és megmostam. 80 dkg lett. 40 dkg füstölt tarjából, amit előzőleg beáztattam, apró (2x2 cm) kockákat készítettem. 2 szál sárga-és fehérrépát megtis...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű