1/2 liter házi tej
1/2 kg túró
1 kávéskanál szódabikarbóna
1 teáskanál só
A tejet és a túrót tedd fel egy lábosban, lassú tűz fölött forrald fel, folyamatosan kevergesd.
2. Forrás közben tedd bele a szódabikarbónát és a sót. Folyamatosan kell kevergetni, nagyon fog habzani, de el kell főzni belőle a szódabikarbónát, ami nem egy rövid folyamat. Nyúlós-folyós állagúnak kell lennie a masszának.
Még melegen, botmixerrel dolgozd egyneművé az egészet. Amikor már nincs benne darabos rész, mehet is a formákba.
Használd a fantáziád, hogy milyen is legyen a sajt!
Kihűlés után rögtön fogyasztható. Nyugodtan tedd a hűtőbe, vagy mélyhűtőbe egy rövid időre, hogy gyorsabban lehűljön.
A csirkemájat összeforgatjuk a fűszerekkel, és a mustárral, majd egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk. Rákarikázzuk a vöröshagymát, a fokhagymát és mellé tesszük a hideg kókuszzs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűelőször a gombát pépesre daráljuk, majd hagyjuk állni kicsit, hogy kieressze a levét. Kicsit ki is nyomkodhatjuk. Most a bélszínre borsot törünk, és bedörzsöljük vele. Kevés olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBrücherné Stefik Anita Lereszeltem a cukkinit,picit sóztam.Pihentettem kicsavartam ,adtam hozzá tojást,pici zsiradékot összeturmixoltam és sütöttem.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű