200 g forró víz0 kcal
20 g nádcukor76 kcal
200 g hideg tej112 kcal
8 g instant élesztő26 kcal
150 g rizsliszt549 kcal
190 g tápiókaliszt680 kcal
150 g burgonyakeményítő506 kcal
8 g só0 kcal
10 g xantana38 kcal
120 g tojás151 kcal
24 g olívaolaj (vagy szőlőmagolaj)212 kcal
Lisztet és a többi alapanyagot , élesztőt belemorzsoljuk annyi szódavizet adunk hozzá hogy fél kemény tésztánk legyen , kidagasztjuk , letakarva kelesztjük 2, szeresére , majd olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is meg kell mosni a gyömbért, majd héjastul le kell reszelni. A citromot héjastul kockázzuk fel kis darabokra, de a magokat szedjük ki, a többi részt pedig tegyük bele egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Tisztítsd meg a májat az inas, eres részektől, és vágd kb. 7×4 centiméteres darabokra. 2. Hevítsd fel a zsiradékot egy vastag falú serpenyőben vagy lábasban, és mérsékelt tűz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot előző este beáztatjuk, majd másnap a megtisztított sárgarépával, és kevés sóval puhára főzzük. Közben a leveshez csipetkét készítünk. A lisztet a tojással, sóval, kevés ví...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű