zsír
hagyma
tarhonya
pirospaprika
krumpli
kolbász
víz
Megpirítom a tarhonyát egy kis hagymás alapon, majd őrölt piros paprikát teszek rá, beleöntöm a darabolt krumplit, a kolbászkarikákat, vagy amit akarsz, ízlés szerint fűszerezed, felöntöd vízzel, amennyi ellepi, felforralod, lefeded fedővel és beteszed a sütőbe, közepes lángra. 15 perc után kiveszed, átkevered, majd megy vissza még kb 15 percre. Nem kell mellette állni és tökéletes lesz az állaga.
Vagy:
Én forrásig kavargatom,aztán fedőt teszek rá és lezárom alatta a gázt. Simán magától meg puhul.
A bagettet szeletekre vágom, és a kizsírozott tepsibe rakom Ráteszem a bacon szalonnát és a sajtot ezt addig ismétlem míg minden elfogy a tetejére nem teszem rá a sajtot csak miko...
Elkészítési idő:Az apróra vágott hagymát megdinszteljük, rádobjuk a felkockázott húst, megpirítjuk, kis vizet aláöntünk, és pirosparikával, sóval ízesítjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a kömén...
Elkészítési idő: