4 szelet csirkemell filé
2 db paprika
8 szelet bacon
4 szelet sonka
2 db hegyes erős paprika
2 szál újhagyma
20 dkg reszelt trappista sajt
2 evőkanál mustár
1 db kaliforniai paprika
só
őrölt fehér bors
szárnyas fűszerkeverék
étolaj
4 dl tejföl
A paprikákat és az újhagymát szeletekre vágjuk. A csirkemellet szétnyitottam, kiklopfoltam szárnyas fűszerkeverékkel, sóval és fehér borssal megszórtam.
A hússzeleteket kiolajozott tepsibe raktam és megkentem mustárral.
Az csirkemellekre tettem bacon szalonnát, paprika /sárga, kaliforniai csípős/ és újhagyma szeleteket.
Betakartam 1-1 szelet sonkával, megkentem tejföllel és a végén megszórtam reszelt trappista sajttal.
Az egészet sütőben szép pirosra sütöttem. /35-40 perc/
Zöldséges rizst készítettem mellé.
A kockára, vagy vékony csíkokra vágott csirkehúst erős lángon, hirtelen pirítsuk aranysárgára 2-3 evőkanál olajon. Adjuk hozzá a nagy kockákra vágott vöröshagymát és a vékonyra sz...
Elkészítési idő:◾️A kacsamellet beirdaljuk (vigyázzunk, hogy a húsba ne nagyon vágjunk bele). ◾️Mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. ◾️Egy serpenyőt felhevítünk és beletesszük a kacsamellet bő...
Elkészítési idő: 90 percegy nagy tálban keverjük össze a csirkét, a répát, a hagymát, a fokhagymát, a szójaszószt, szezámolajat, cukrot és a tojást. Egy wrapnak az egyik széléhez közel kanalazz...
Elkészítési idő: