lehetőleg minél nagyobb hagymák
liszt (só,fűszer,paprika)
tojás
zs.morzsa
sok olaj a sütéshez!
A hagymát óvatosan felvágjuk. Először levágjuk az egyik tetejét, majd nagyon óvatosan keresztben felszeleljük, mint egy pizzát, nagyon nagyon vigyázva, hogy a hagyma nagyságától függően 1-2 cm-ert hagyjunk a hagyma alján egészben.
Óvatosan széthajtogatjuk a szirmokat, ha nem megy, akkor 1-2 percre jeges vízbe tesszük. Megmerítjük felvert tojásban, majd fűszeres (bármi lehet, paprika, csili, bors, pici só) lisztbe panírozzuk (mindkettőnél ügyeljünk rá, hogy mindenhol befedjük a hagymát). Annyi forró olajban süssük, hogy bőven ellepje.
A cukkinit megmossuk és lereszeljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a fűszereket, a sajtot, a tojásokat, és összekeverjük egy fakanállal. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuska s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVizet forralunk,és a kigombócozott túrót megfőzzük, a morzsában jól megforgatjuk. Porcukrozva,vagy édes tejföllel kínáljuk.
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: KönnyűA cukkiniket ferdén, vékonyra felszeleteljük, egy tepsibe rakjuk és olívaolajjal meglocsoljuk. Sózzuk, borsozzuk és grill fokozaton 15 percig sütjük a sütőben. A fokhagymát olív...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. Az összes hozzávalót - a zsemlemorzsát kivéve - gyúrd egységes masszává. 2. Készíts belőle nagyobb diónyi golyókat, majd hempergesd meg a zsemlemorzsában. 3. Forró olajban...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű