1-kg-os parasztcipó tetejét levágom. A kenyér belsejét a széleibe kihúzom, 8-10 db főtt tojással körberakom. 1 kg jófajta házi savanyú káposztát egy fej hagymával megdinsztelem.Ha kihűlt, lerétegezem a jó puhára főtt és kihűlt, kicsontozott füstölt csülökkel úgy, hogy a káposzta és a húsrétegek közé tejfölt is teszek. Visszarakom a kalapját, szorosan fóliába tekerem és a sütőben jól átforrósítom, hogy az ízek összeérjenek. Jó ha egy éjszakát pihen. Úgy szeletelem mint a tortát és vendégeket hívok hozzá. A siker garantált, mert nagyon finom.Ha teszik a recept oszd meg te is!
1 A burgonyát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk és sós vízben puhára főzzük. 2 Közben a virslit karikákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, kockákra vágjuk és az olajon puhára páro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomlevet és a vizet összeforraljuk sózzuk,borsozzuk,vegetázzuk,cukrozzuk. A tölteléket összekeverjük, beletöltjük egy részét a paprikákba, egy részét gombócokká formázz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kenyeret beáztatom vízbe, a krumplit megtisztítom, és bő sós vízben felteszem főzni. Közben a húst és a többi hozzávalót egy tálba teszem. a kenyeret kinyomkodom a húshoz tesz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőként leöntjük a rizstésztát egy liter forró (nem forrásban lévő) vízzel, és kb. 10 percig hagyjuk puhulni. Ezalatt előkészítjük a többi hozzávalót. Apró darabokra vágjuk az újh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű