1-kg-os parasztcipó tetejét levágom. A kenyér belsejét a széleibe kihúzom, 8-10 db főtt tojással körberakom. 1 kg jófajta házi savanyú káposztát egy fej hagymával megdinsztelem.Ha kihűlt, lerétegezem a jó puhára főtt és kihűlt, kicsontozott füstölt csülökkel úgy, hogy a káposzta és a húsrétegek közé tejfölt is teszek. Visszarakom a kalapját, szorosan fóliába tekerem és a sütőben jól átforrósítom, hogy az ízek összeérjenek. Jó ha egy éjszakát pihen. Úgy szeletelem mint a tortát és vendégeket hívok hozzá. A siker garantált, mert nagyon finom.Ha teszik a recept oszd meg te is!
A karfiolt megpárolom. Míg készül, addig a tojást a tejjel simára keverem, majd hozzáadom a lisztet és a szezámmagot. Sűrű palacsintatésztát kell, hogy kapjunk. Én menet közben híg...
Elkészítési idő:A tésztát a szokásos módon forró, sós, olajos vízben készre főzöm. A szósz: 3-4 evőkanálnyi olajat forrósítok, majd a szeletekre vágott hagymát üvegesre pirítom benne, majd hozzáa...
Elkészítési idő:Toltott paprika helyett keszult az elso, annak a szosza csak sutotok-repa volt. Ez vegyes. Paroltam zoldseget, amit kedvetek van. En brokkolit, repat, karfiolt, feherrepat, paszt...
Elkészítési idő: