Fürtös uborka
só
Legyalultam az uborkát és az üveget kb félig raktam , jól lenyomkodtam. Majd sót raktam rá, utána tele raktam, ismét lenyomkodtam, hogy a tetejére só kerüljön. Most hagyom 1 kicsit így állni ha sok levet enged akkor picit leöntök róla. Celofánt teszek a csavaros tető alá h a só ne marja meg a tetőt és mehet a polcra!!! Télen majd vízben ki kell áztatni mert igen sós lesz, de ropogós marad !!!
A videó szerint. A kínai kelt hosszirányban négybe kell vágni (ha nagy, akkor nyolc felé), a torzsa kemény részét kivágni, majd a negyedeket keresztben is 4-5 részre kell vágni (a...
Elkészítési idő: 5 óra Nehézség: Könnyű1. Az apró uborkát kb. 10 percig hideg vízben áztatjuk, majd kefével lesúroljuk. 2. Tiszta konyharuhán leszárítjuk. 3. A hagymát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. 4. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított zöldségféléket vékony csíkokra reszeljük, vagy gyaluljuk és adunk hozzá kevés őrölt borsot is.Salátalét készítünk ecet-cukor-só és kevés víz hozzáadásával, amit a z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzni nem volt időm, csak gyors vacsit dobtam össze. A savanyúság receptje: 10 l víz, 1 l 20%-os ecet, 2kg cukor, 0,5kg só, 3 dkg natrium benzonat, 3 dkg borkénpor, 2 marék fekete...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű