A krokethez
300 g trappista sajt
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
30 g búzaliszt (BL55)
A kisütéshez
étolaj
Nem mértem, de max 20 perc alatt készen van vele az ember. Lehet önmagában simán mártogatóssal, rizzsel, tartárral, áfonya szósszal ki hogyan szeretné. A fiaim kb. 10 perc alatt eltüntették. Szóval lehet egyből érdemes dupla adaggal kezdeni. Még mielőtt bárki feltenné a kérdést, nem kell panírozni, és nem fog szétfolyni!
A margarint a liszttel összedolgozzuk, hozzáadjuk a sót, pici cukrot, és a szitán áttört túrót. Egy óráig hűtőszekrényben pihentetjük, utána sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük. Másnap ujjnyi vastagságúra nyújtjuk, kiszaggatjuk és lekenjük a tejföllel elkevert tojásfehérjével, majd reszel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrjuk. A tésztát ujjnyi vastagra kinyújtjuk, reszelt sajttal megszórjuk. Kisebb szaggatóval kiszúrjuk. Sütőpapírral fedett tepsire sorakoztatjuk, és 200 fo...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű