A krokethez
300 g trappista sajt
1 db tojás (közepes, "M"-es méretű)
30 g búzaliszt (BL55)
A kisütéshez
étolaj
Nem mértem, de max 20 perc alatt készen van vele az ember. Lehet önmagában simán mártogatóssal, rizzsel, tartárral, áfonya szósszal ki hogyan szeretné. A fiaim kb. 10 perc alatt eltüntették. Szóval lehet egyből érdemes dupla adaggal kezdeni. Még mielőtt bárki feltenné a kérdést, nem kell panírozni, és nem fog szétfolyni!
1. Az élesztőt felfuttatjuk kevés langyos tejben. 2. A kimért lisztet tálba tesszük, hozzáadjuk a margarint, a zsírt, a tojássárgákat, a fele reszelt sajtot, a tejfölt, sót, végül...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyurjuk 4 egyforma rudat formálunk A tölteléket elkészítjük, de nem kell agyonra kikeverni Ezt is 4 félé osztom Egyenként kinyujtom, és a tölteléket elkenem...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a sóval és a sütőporral, elmorzsoljuk benne a vajat, majd hozzáadjuk a joghurtot és összegyúrjuk a tésztát. Kellemes tapintású, puha, könnyen nyújtható tész...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyűámozd meg az édesburgonyát, és kockákra vágva főzd puhára egy lábas vízben. Keverd össze a tésztát: a tojásokat verd fel, a magliszteket add hozzá csomómentesen. A megfőtt édesbu...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű