x
x
♥ Előlészítés: A lisztet és a porcukrot átszitáljuk. A margarin legyen szobahőmérsékletű, de ne túl lágy. ♥ Elkészítés Ha géppel dolgozzuk össze, a következő a munkamenet. A mar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúrjuk, majd kettéválasztjuk. A kettéválasztott tésztákból egy-egy kisebb darabot levágunk (ez lesz az alja), majd a nagyobb darabokat 2 db őzgerincformába nyújtjuk...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: NehézA hozzávalókat összegyúrjuk, 4 lapot nyújtunk belőle, lekváros diós töltelék a lapok közé. Tetejére csokimáz.
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA hideg vajat kisebb kockára vágjuk, hozzáadjuk a lisztet, cukrot és a csipet sót , majd összegyúrjuk a tésztát. A tészte 3/4-ét belenyomkodjuk a 18 cm átmérőjű formába , a másik...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű