1 egész tojás
1 evőkanál bambuszrost liszt
1 evőkanál vegakrém (vagy valami tejföl féle)
1 evőkanél sajtkrém
1 kávéskanál sütőpor
só, bors, fokhagymapor
Az egészet kikevered egy mikrózható edénybe, és 2-3 perc alatt készre sül. Ez szerintem függ a mikró beállításától, nálam a 3 perc kellett, hogy ne legyen túl lágy. Én egy kisebb méretű jénai edény lapos tetejébe tettem bele és sütöttem meg, de mindenki válasszon kedvére való méretet és formát. Ebből egy adag jön ki, én jól laktam vele reggelire.
A sütőt 180 fokra bemelegítettem. Habbá vertem a tojások fehérjét. Óvatosan hozzákevertem a sárgáját, aztán a többi hozzávalót. Szögletes formákba öntöttem. Tetejét megszórtam...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Egy nagy tál közepére beleszórjuk a lisztet és a közepébe fészket csinálunk. 2. Adjunk hozzá mindent a tej kivételével, jól dolgozzuk, össze majd öntsük hozzá a tejet is....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítem a kovászt, (12-14 órát állni hagyom) Összegyúrtam a hozzávalókat, keményebb tésztát kaptam, amit egy tálban letakarva hagytam éjszakára pihenni. Másnapra nem lesz olyan...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejet és a vizet összeöntjük és elkeverjük benne a tejfölt, majd meglangyosítjuk annyira, hogy kellemes meleg legyen, de ne forró. A lisztbe belekeverjük a sót a közepébe mély...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű