6 tojás
6 evőkanál eritrit
6 evőkanál bambuszrost liszt
fél csomag sütőpor
Fél kg friss eper
5-6 evőkanál eperdzsem
Piskótatekercs receptje: 6 tojás szétválasztva, fehérjéket kemény habbá verjük. Sárgájákat 6 kanál eritrittel habosra keverni majd jön bele 6 kanál bambuszrost liszt, fél csomag sütőpor. Összeforgatjuk a habbal majd a sütőtepsin eloszlatjuk. 160 fokon kb 15 percig sül. De figyelni kell, mert minden sütő más. Ha kész, feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután megkenjük a lekvárral és az apróra vágott eperdarabokkal, majd újra feltekerjük. Friss gyümölcsökkel, tejszínhabbal tálalhatjuk.
A tészta hozzávalóit egy tálba összedolgozzuk, letakarva langyos helyen 1 órát pihentetjük. Ha a tészta megkelt, 32 egyforma részre osztjuk és ezekből apró gombócokat formálunk. A...
Elkészítési idő: 3,5 óra Nehézség: NehézA tojást szét választjuk. A sárgákat, 1m cukor helyettesítő és a sóval elkeverjük.. A tejet és a lisztet folyamatosan hozzákeverjük. A tojásfehérjét felverjük a másik 1 m cukorhel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót beletesszük a turmixba, és alaposan összemixeljük. Érdemes 2 részletben hozzáadni a tejet és a lisztet, így egyszerűbb, hatékonyabb. Felforrósítunk és...
Elkészítési idő: 7 perc Nehézség: KönnyűA fehér csokis-áfonyás sajttortának először elkészítjük a alapját. A kekszet ledaráljuk, beletesszük az olvasztott vajat és összegyúrjuk majd egy kapcsos tortaformába (vagy tálcára...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű