2 kisebb cukkini
1 fej vöröshagyma
Fél pohár vegakrém
1 teáskanál mandulaliszt
1 kiskanál olivaolaj
só, pirospaprika, kapor
A tököt-cukkinit meghámozzuk, nagylyuku reszelőn lereszeljük. Hagymát felaprítjuk, majd együtt feltesszük párolni az olívaolajon, megy rá a pirospaprika meg a kapor, és épp csak minimális víz, hogy ne égjen le, amíg meg nem puhul. Aztán vegakrémet egy kiskanál mandulaliszttel elkevertem, kevés vízzel egyneműre, aztán mehet bele a tökbe (jelen esetbe ugye cukkinibe). És kész is. Mivel nem sok a víz, így nem kell annyira süríteni, mert megfelelő az állaga.
1 fej hagymát megpucolunk, apró kockákra vágunk, majd 2 ek. olajon pirítani kezdjük. Amikor üvegessé vált, kevés vízzel felöntjük, kicsit pároljuk. Ha a vizet elfőtte, mehetnek be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lencsét folyó víz alatt többször átmossuk, és egy éjszakára beáztatjuk. Ha megszívta magát, az áztatólevet leöntjük róla, és újra átmossuk. 2. Az áztatott lencsét a csontléve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát a zsírral vagy étolajjal megfonnyasztom, beleteszek egy kiskanál összevágott petrezselymet, pár pillanatig együtt sütöm, azután hozzáadom a vágott zöldbabot és annyi vize...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zöldborsót a vízbe teszem és kevés sóval vagy 1 kocka vegetával főzöm. Közben 20 perc múlva a borsó szemeket fakanállal szétnyomkodom az edény falánál, majd még főzöm tovább.Ha...
Elkészítési idő: 1 ó. Nehézség: Könnyű