800 g paradicsom
2 közepes fej vöröshagyma
200 g szalonna
2 csipet só
2 csipet feketebors (őrölt)
2 púpozott teáskanál fűszerpaprika
300 ml víz
500 g TV paprika
250 g kolbász
A paradicsomot felaprítjuk, a paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és azt is felaprítjuk.
A vöröshagymát felkockázzuk.
A szalonnát felkockázzuk, levágjuk a bőrről. Lassú tűzön megpirítjuk. Mikor a szalonna üvegessé válik, kivesszük belőle a bőrt.
Rátesszük a felaprított vöröshagymát. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pirospaprikát.
Vízzel felöntjük, hogy ne égjen meg a pirospaprika.
Beletesszük a felaprított paprikát, paradicsomot, és közepes hőfokon puhára főzzük.
Beletesszük a kolbászt, 5-10 perc alatt a kolbászt készre főzzük. Tipp! Ha el szeretnénk kerülni, hogy túl zsíros legyen a lecsónk, a kolbászt megpiríthatjuk előzőleg serpenyőben, ekkor kiolvad a zsírja, és úgy, zsír nélkül tehetjük a lecsóba. Természetesen a kolbászt el is hagyhatjuk, vagy akár virslire is cserélhetjük.
A sütőtök kikapart belsejét villával törd össze, majd add hozzá a többi hozzávalót. Kókuszzsíron süss belőle kis palacsintákat.Lassú tűzön kell sütni!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűlinkben
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzd meg a brokkolit sós vízben, majd vágd apró darabkákra. Add hozzá a tojást és a többi hozzávalót. Keverd össze és addig ügyeskedj a hozzávalókkal, amíg könnyen kezelhető massz...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Könnyű1.A brokkolit megmossuk, rózsáira szedjük, és sós vízben előfőzzük. Ezután rögtön hideg vízbe tesszük, hogy megállítsuk a főzési folyamatot. 2.A különböző magvakat száraz serpeny...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű