Ha fincsi szendvicset akarsz készíteni, ez a neked való recept!
Hozzávalók:
8 tojás
8 dkg reszelt parmezán
1 póréhagyma
4 evőkanál natúr joghurt
2 evőkanál majonéz
friss petrezselyemlevél
őrölt bors
só
Elkészítése:
A tojásokat megfőzzük, majd eltávolítjuk a héjukat. Ezt követően apróra vagdossuk, vagy lereszeljük és egy tálba tesszük. A póréhagymából ízlés szerinti mennyiséget apróra szeletelünk és hozzáadjuk, majd a petrezselymet is felvagdossuk és belekeverjük. A joghurtot és a majonézt összedolgozzuk, fűszerezzük és összekeverjük vele. A parmezánt is belekeverjük és lehűtjük, kenyérrel, vagy zsömlével fogyasztjuk.
Mossuk meg az almát, negyedeljük, majd távolítsuk el a magját. Vágjuk apró kockákra. Pucoljuk meg a mogyoróhagymát, és vágjuk vékony szeletekre. Az alma 1/3-hoz keverjünk hozzá 1-...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 170 fokra. Vágd le a padlizsánok végeit,majd szeleteld fel hosszában 1 centiméter vastag darabokra. Tedd rá őket egy sütőpapírral kibélelt tepsire. Sózd be...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA répát megtisztítjuk, a negyedét félretesszük, a többit enyhén sós vízben félpuhára főzzük. A kenyeret kisebb darabokra vágva késes aprítóba tesszük, és morzsásra dolgozzuk, ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű