35 dkg máj ez mindegy milyen , nekem csirkemáj volt
35 dkg dagadó ledarálva ...én így hoztam a hentestől
10 dkg szalonna, darálva ez is
só, fehér bors, fokhagymasó, hagymasó, magyaros fűszerkeverék
először a májat raktam az aprítóba alaposan megforgattam benne, ezután a darált húst, ezzel is jól összekevertem... bele a fűszerek kivéve a só... rá a szalonna... ezeket újra megforgattam az aprítóval... a végén ment bele a só kb 1,5 dkg...azzal megint forgattam... ekkor kibéleltem egy püspök kenyér formát folpackal.... beleöntöttem a masszát betakartam vele... és egy tepsi forró vízbe állítottam...ment a sütőbe... a legkisebb fokon 2 óra alatt megabárolódik...ezután kihűteni és lehet szépen szeletelni...a képeken marha vékony bélbe van töltve... de hamarosan jön sonkaprésben is
https://baloghkinga1979.wordpress.com/2013/03/21/likorok-hazilag/
Elkészítési idő:A kocsonyahúst felöntöm vízzel, hozzáadom a fokhagymát, sót, borsot és olyan puhára főzöm, hogy a hús lefőjjön a csontról. Amikor megfőtt leszedem a húst a csontokról és tányérokba...
Elkészítési idő:A krumplit puhára főzzük és pürésítjük. Hozzáadjuk a tojást, sót és borsot. Annyi lisztet tegyünk hozzá, hogy jól formázható legyen a massza, és ne ragadjon a kezünkre. A tésztát...
Elkészítési idő: