A lángos tésztához:
500 g búzaliszt (BL55)
250 g burgonya (főtt, áttört)
1 csapott teáskanál kristálycukor
300 ml tej (2,8%-os)
15 g élesztő (friss)
1 fél evőkanál só
A sütéshez:
étolaj
Az ízesítéshez:
tejföl (20%-os)
fokhagyma
sajt - trappista
só
Lágy, ragadós kelttésztát dagasztok, a hagyományos kézi mixer is simán elviszi. Duplájára kelesztem, majd körülbelül egyforma darabokra szedem. 7-8 darab szokott kijönni. Gömbölyít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megmossuk, felcsíkozzuk, és 2 ek olajjal, sóval, borssal, jó sok bazsalikommal összekeverjük. A burgonyát meghámozzuk, gerezdekre vágjuk, és megfűszerezzük úgy, min...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felejtsd el a gazolást! Spricceld le ecettel a gyomokat és az idén már nem találkozol velük. 2. Kíméld a kezed és környezeted a vegyszerektől, készíts mosogatószert gyorsan,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű