menu

Családireceptkönyv.hu

Nagyon finom sós rudacskák


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


60 dkg finom liszt,50 dkg vaj,2 egész tojás+ 2 tojás sárgája 50 dkg túró,2 sütőpor,só ízlés szerint,/kb 2 kk/,tojás a megkenéshez,és szezámmag vagy reszelt sajt...

Elkészítés:


Mindent összegyúrunk,kinyújtjuk vékony szalagokra elmetéljük derelye metszővel. Tetszés szerint amilyen hosszúkat akarunk. .Megsodorjuk és kettőt egybe fonunk .Megkenjük tojással és megszórjuk szezámmaggal vagy reszelt sajttal. Sutôpapírral kibélelt tepsiben 180 fokon megsutjuk...

Trükkök, tippek, praktikák:


További képek a dokumentumokban !!!

Nagyon finom sós rudacskák

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sós sütik,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Pogácsa - Omlós sajtos pogácsa
Pogácsa - Omlós sajtos pogácsa

1. A lisztet szitáld egy tálba, add hozzá a puha vajat, majd morzsold össze. 2. Rakd hozzá a sót, a tejfölben elkevert, de nem felfuttatott élesztőt. 3. Mehet hozzá a resze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Sajtos rúd
Sajtos rúd

A lisztet összekeverjük a sóval, elmorzsoljuk a vajjal, beletesszük a tojássárgákat. Jól összedolgozzuk. A tésztát kb. 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, megkenjük a felvert egész tojá...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Szilveszteri kis malacok
Szilveszteri kis malacok

A fenti hozzávalókat egy tálban jól összegyúrjuk. Elég lágy tésztát kapunk. Kb. 3-4 mm vastagra kinyújtjuk a tésztánkat. Először a legnagyobb köröket szaggatjuk, majd zsírozott,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Rokfortos csiga
Rokfortos csiga

A tésztát szobahőmérsékleten hagyjuk felengedni. Sütőpapírral kibélelünk egy nagyméretű sütőlapot. A rokfortot villával megtörjük, simára eldolgozzuk a krémsajttal, hozzáadjuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk