Szeleteld el a husit,sózd-borsozd. Forgasd lisztbe majd tojásba és megint lisztbe. Egy tepsit olajozz ki, rakd le a hússzeleteket. Egy nagy tejfölt keverj el egy tojással öntsd rá a húsra simitsd el rajta egyenletesen. Tetejére reszelj sajtot, minél több, annál finomabb. Tepsit alufóliával letakarni, be a sütőbe háromnegyed órára, majd levenni a fóliát és vissza a sütőbe míg megpirul a sajt a tetején.
Köretnek, krumpli püré,sült krumpli, rizs.. ki mit szeret...
A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk a feldarabolt mellfilével. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk. 5 pe...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA csirkemájakat fűszerezzük majorannával, majd mindegyiket vékony baconszeletekbe tekerjük, és fogvájóval átszúrjuk. Egy tűzálló tálba tesszük, és meleg sütőben 180 fokon kb. 20 p...
Elkészítési idő: 0.5 óra Nehézség: KönnyűA lisztet összekeverjük a bazsalikommal, a fokhagymaporral, valamint sóval-borssal. A csirkeszeleteket megforgatjuk a lisztben, majd az olívaolajon lepirítjuk mindkét oldalukon. K...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokat magyaros kukorica olajon – egy olyan edénybe amit később a sütőbe is be tudok tenni – előpirítom, majd tányérra szedem és félre teszem. A szalonnát felkockázom, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű