Szeleteld el a husit,sózd-borsozd. Forgasd lisztbe majd tojásba és megint lisztbe. Egy tepsit olajozz ki, rakd le a hússzeleteket. Egy nagy tejfölt keverj el egy tojással öntsd rá a húsra simitsd el rajta egyenletesen. Tetejére reszelj sajtot, minél több, annál finomabb. Tepsit alufóliával letakarni, be a sütőbe háromnegyed órára, majd levenni a fóliát és vissza a sütőbe míg megpirul a sajt a tetején.
Köretnek, krumpli püré,sült krumpli, rizs.. ki mit szeret...
A csirkehúst megtisztítjuk és fűszerezzük sóval, borssal. Egy hőálló edény aljára rakjuk őket. A babot előfőzzük és lecsepegtetjük. A paradicsomléből, a paradicsompüréből és a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felcsíkozzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, kettévágjuk, lebőrözzük. Sóval, borssal megszórjuk, és kb. 1 órát hagyjuk állni. A kétféle hagymát megtisztítjuk, majd apróra vágjuk. A forró olajban a húst aran...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra kockázott hagymát olívaolajon megdinszteljük, beletesszük a felkockázott paprikát, ezzel is pároljuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és a vörösbort. Összeforraljuk, megsó...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű