Hozzávalók:
◾10 db csirkeszárny
◾3 evőkanál kukoricakeményítő
◾késhegynyi sütőpor
◾negyed teáskanál pirospaprika
◾só, bors
A második panír:
◾3 evőkanál kukoricakeményítő
◾késhegynyi sütőpor
◾6 evőkanál víz
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőport és a vizet összekavarjuk, a húsokat beleforgatjuk a vizes keverékbe és azonnal forró olajba tesszük. Lassú tűzön készre sütjük. A keményítőtől és a sütőportól finom, ropogós lesz a csirke “bundája”.
1. Előkészítem az összes hozzávalót: a húst megmosom szeletelem, ha kell klopfolom, sózom borsozom. 2. A vöröshagymát és a gombát felszeletelem, a burgonyát karikára vágom....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemell filéket megmossuk. A fűszereket, a mézet és a mustárt ízlés szerint összekeverjük, majd a csirkemelleket minkét oldalon alaposan bekenjük a fűszeres masszával. Tepsibe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁztassuk a narancshéjat langyos vízben 20 percig. Vágjuk a csirkehúst 2-3 cm élű kockákra. Hintsük meg sóval és kukoricaliszttel. Törjük össze a fokhagymát. A chilipaprikát törjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA csirkét megtisztítom ,az olajat a mézzel mustárral -fűszerekkel szárnyas-magyaros fűszerrel jól összekeverem,a csirkét jó alaposan bekenjük a mézes mustáros fűszeres páccal hagyj...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz