Hozzávalók:
◾10 db csirkeszárny
◾3 evőkanál kukoricakeményítő
◾késhegynyi sütőpor
◾negyed teáskanál pirospaprika
◾só, bors
A második panír:
◾3 evőkanál kukoricakeményítő
◾késhegynyi sütőpor
◾6 evőkanál víz
A kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőport és a vizet összekavarjuk, a húsokat beleforgatjuk a vizes keverékbe és azonnal forró olajba tesszük. Lassú tűzön készre sütjük. A keményítőtől és a sütőportól finom, ropogós lesz a csirke “bundája”.
1. A BBQ szószhoz apróra vágjuk a vöröshagymát és kevés olajon aranyszínűre pirítjuk. 2. Ráöntjük a két doboz kólát, és elforraljuk a felét, majd beledobjuk a babért és tovább for...
Elkészítési idő: 1 óra 30 percElkészítése: A csirkemelleket csíkokra vágjuk, majd megsózzuk. A bunda hozzávalóit összekeverjük. A csirke darabokat először a borsos lisztbe, majd a tejfölös masszába mártju...
Elkészítési idő:A lisztből, keményítőből, olajból, tojásból, sóból, sütőporból és egy kevés vízből sűrű palacsintatésztát keverünk. A csirkemellet felvágjuk ujjnyi csíkokra (mind hossza mind pe...
Elkészítési idő: