Családireceptkönyv.hu

Rizses hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csirkemell filé
fél kg vegyes zöldség
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma

bors
oregánó
1 bögre rizs (2 dl)

Elkészítés:


Az apróra vágott vöröshagymát üvegesre pirítom az olajon, ráteszem a fokhagymát, majd a kockára vágott csirkemellet, fűszerezem és 10 perc pirítás után jöhetnek rá a zöldségek. Kb 5 percig párolom, hozzáadom a rizst, felöntöm kétszeres mennyiségű vízzel és készre főzöm. Ha van petrezselyem a végén meg lehet vele szórni.

Rizses hús

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkés baconös rakott burgonya, tejfölös-sajtos önt
Csirkés baconös rakott burgonya, tejfölös-sajtos önt

A csirkemellet felkockázzuk, fűszerezzük, átkenjük a zúzott fokhagymával, majd egy kevés olajban megpirítjuk. Amikor már majdnem kész hozzáadjuk a kockára vagdosott bacont is. Közb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: McChip
Arroz con Pollo
Arroz con Pollo

A csirkecombokat gazdagon sóztam, borsoztam, meghintettem pirospaprikával is, kézzel alaposan belemasszíroztam a bőrébe, és egy serpenyőben (pontosabban az óriás serpenyőmben) pici...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkecomb - Tepsis csirkecombok
Csirkecomb - Tepsis csirkecombok

1. Kicsontozott, és nagy darabokra vágott csirkecombokat fűszerezzük: só, feketebors, kakukkfű és oregano, annyi olajjal öntjük le, hogy belepje. 2. Minimum 1 napig hűtőben pác...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Tímea
Vörösboros kacsamell sült hagymával
Vörösboros kacsamell sült hagymával

A kacsamell bőrét levágjuk, majd egy éles késsel kis darabokra vagdossuk. Közepes lángon, egy száraz serpenyőben elkezdjük kisütni a zsírját. Pár perc után egy kevés vizet adhatunk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk