- 1 fej hagyma
- olaj
- 500 g csirkemáj
- 200 g gomba (lehet fagyasztott is)
- 200 ml tejföl
- 100 ml tejszín
- 1 evőkanál mustár
- só
- bors
- majoranna
◾️A hagymát megtisztítjuk, apró kockára vágjuk és az olajon megpirítjuk.
◾️Hozzáadjuk a májat, amit szintén pirítani kezdünk fehéredésig.
◾️Mehet bele a gomba, a tejföl, a tejszín és a mustár, valamint a bors és a majoranna.
◾️Lefedve kb. 20 percet pároljuk közepes hőfokon.
◾️Végül sózzuk, 1-2 percet rotyogtatjuk még, és el is készültünk.
Párolt rizzsel, petrezselymes rizzsel, burgonyával, esetleg tésztával tálaljuk.
A zöldségeket megtisztítjuk,megmossuk és a csirkemellel együtt vékony csíkokra vágjuk. A csíkokra vágott csirkemellet sózzuk,borsozzuk,megszórjuk cayenne-i borssal és szárnyas fűsz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát az olajon megfuttatjuk, rárakjuk a felkockázott csirkemellet. Megszórjuk őrölt paprikával, felöntjük paradicsomlével és kevés vízzel. Fűszerezzük, majd kb 30 percig p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk a feldarabolt mellfilével. Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzük. Sózzuk, borsozzuk, majd a gombát is hozzáadjuk. 5 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű