Családireceptkönyv.hu

Diétás sós süti


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók: én 10 dkg zabpehely lisztet 15 dkg t. k. lisztet használtam,10 dkg . kókuszzsír,1 teás k.stívia, só 1 t. k. aki a jó sósat szereti teheti a dupláját is! 1 t. ksütőpor, 6 dkg trapista sajt, 6 dkg zabpehely, nekem 2 dl víz. Gyúrható legyen!!!
Elk. a kókuszzsír és sajt lereszelve az összes többihez adva bucikat készítünk. 1 órára hűtőbe rakjuk, folpakkba.Ezután fél cm-re nyújtjuk és 4x4 cm-esekre vágjuk. Tetejére bármilyen mag mehet, de nekem csak köménymag volt, így azt, pirospaprikát és volt amelyikre gyömbér port, vagy kurkuma port raktam. 200 fokos sütőben 12 percet írt, de nekem 25 perc kellett,l ehet azért, mert más a liszt. 70 db lett.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Zsuzsanna
Borsópörkölt-virslivel
Borsópörkölt-virslivel

A hagymával,fokhagymával,paprikával,paradicsommal--pörköltalapot készítek,ízesítem. Öntök rá egy nagy pohár vizet-- kb. 5-7 percet főzöm,hogy kicsit összeérjen. A borsót,virslit...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Zöldfűszeres csirkemell
Zöldfűszeres csirkemell

A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, elkeverjük a mustárral. Lefedve 1 éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a felhevített kókuszolajon átpirítjuk, felöntjük annyi vízz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Kandispálca házilag - gasztroajándék
Kandispálca házilag - gasztroajándék

2,5 dl vízhez 50 dkg cukor kell, a cukrot a vízben felforraljuk, amíg a cukor teljesen feloldódik, majd lehűtjük. Eközben – legalább fél óráig- a pálcikát beáztatjuk: mi egyszer...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Edit
Citrom fagyi!!! Valitól
Citrom fagyi!!! Valitól

5 tojás fehérje...4 nagy citrom leve, de nagyon jó bele egy kis citrom darabok is... 15 dkg cukor... ezt víz gőz fölött 70-80 fokig kevergetve felmelegítem... aztán még melegen el...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk