Hozzávalók: én 10 dkg zabpehely lisztet 15 dkg t. k. lisztet használtam,10 dkg . kókuszzsír,1 teás k.stívia, só 1 t. k. aki a jó sósat szereti teheti a dupláját is! 1 t. ksütőpor, 6 dkg trapista sajt, 6 dkg zabpehely, nekem 2 dl víz. Gyúrható legyen!!!
Elk. a kókuszzsír és sajt lereszelve az összes többihez adva bucikat készítünk. 1 órára hűtőbe rakjuk, folpakkba.Ezután fél cm-re nyújtjuk és 4x4 cm-esekre vágjuk. Tetejére bármilyen mag mehet, de nekem csak köménymag volt, így azt, pirospaprikát és volt amelyikre gyömbér port, vagy kurkuma port raktam. 200 fokos sütőben 12 percet írt, de nekem 25 perc kellett,l ehet azért, mert más a liszt. 70 db lett.
1. A gombát 1 l langyos vízben áztasd, míg meg nem puhul, a vizet ne öntsd ki, hiszen ez lesz az alaplé. 2. Lábasban melegísd fel a szezámolajat kis lángon, majd add hozzá a leres...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA langyos tej felébe belemorzsoljuk a friss élesztőt, csipet cukrot és lisztet szórunk bele és hagyjuk felfutni. Közben a lisztet elkeverjük a sóval, kefirrel, a maradék tejjel,...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA panírozás elején ( a liszt előtt ) egy pillanatra vízbe mártjuk a sajtot, hogy a liszt jól rá tudjon tapadni. A szokásos módon, duplán bepanírozzuk, forró olajban megsütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat jól megmossuk,meghámozzuk,kicsumázzuk és akkora darabokra vágjuk, hogy húsdarálón vagy aprítógépen le tudjuk darálni.Hozzáadjuk a sót és kézzel alaposan összekever...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Könnyű