Családireceptkönyv.hu

Grillezett barack


Írta:

Elk. idő: 20 perc
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A barackhoz
- 2 db barack (bármilyen fajta, magbaváló)
- 1 evőkanál vaj (olvasztott)
- kristálycukor

A tálaláshoz
í virágméz

Elkészítés:


- A barackokat mossuk meg, vágjuk félbe, majd szedjük ki a magjukat.
2. Az olvasztott vajjal vékonyan ecseteljük be a barackok összes oldalát.
3. Most forgassuk be őket a cukorba. Akár barna cukrot is használhatsz.
4. Erős hő fölött oldalanként pár percig grillezzük (max. 10 perc/oldal). Először a vágott felét grillezzük.
5. Mikor elkészült, mézzel meglocsolva, frissen-forrón tálaljuk.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Sokan nem tudnak mit kezdeni a megmaradt, krumplipür
Sokan nem tudnak mit kezdeni a megmaradt, krumplipür

Lehet a lisztből kicsit kelleni fog még bele, egy puha tésztát kell kapjunk, mikor kinyújtodtad, másfél centire kell nyújtani vagy ahogy szeretnéd 🙂 pohárral is ki lehet szaggatni,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Pohane pizza palačinke
Pohane pizza palačinke

U posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice mješavine za palačinke i dodajte vodu. Miksajte električnom miješalicom 2 minute da dobijete glatku smjesu. 2. Tavu za p...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Vegán tepertőkrém
Vegán tepertőkrém

egy kevés kókuszzsíron feltettem pirítani, majd hagytam kihülni és aprítógépbe tettem, sóztam és egy pici füstölt paprikát, majorannát, köményt tettem hozzá. Összedaráltam krémesre...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Narancslekvár
Narancslekvár

A narancsot és a citromot meleg vízben, jó alaposan mosd meg, egy dörzsis szivaccsal meg is sikálhatod. Ezután négy-öt darabot vékonyan hámozz meg krumplihámozóval úgy, hogy a fehé...

Elkészítési idő: Elkészítés: 30
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk