A barackhoz
- 2 db barack (bármilyen fajta, magbaváló)
- 1 evőkanál vaj (olvasztott)
- kristálycukor
A tálaláshoz
í virágméz
- A barackokat mossuk meg, vágjuk félbe, majd szedjük ki a magjukat.
2. Az olvasztott vajjal vékonyan ecseteljük be a barackok összes oldalát.
3. Most forgassuk be őket a cukorba. Akár barna cukrot is használhatsz.
4. Erős hő fölött oldalanként pár percig grillezzük (max. 10 perc/oldal). Először a vágott felét grillezzük.
5. Mikor elkészült, mézzel meglocsolva, frissen-forrón tálaljuk.
Arankát feloldjuk a tejszínben, a zselatint a vízben, majd a zselatint az angolkrémhez keverjük, majd megy bele a tejszín és a dió
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a darált húst, amikor a hús szinte mindenhol fehér, teszünk hozzá sót, borsot, pici őrölt pirospaprikát. Felön...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hagymát megtisztítom, apróra vágom, és olajon megdinsztelem. Beleteszem a húst, sózom, borsozom, paprikázom és felengedem vízzel. Ha megfőtt a hús, behabarom, de tej helyett vi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat (egy pohárban, kézi habverővel vagy kanállal) elkeverjük. Kókuszolajjal kikent, felforrósított szendvicssütőbe kanalazzuk a massza felét, rátesszük a sonkát, sajtot,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű