A barackhoz
- 2 db barack (bármilyen fajta, magbaváló)
- 1 evőkanál vaj (olvasztott)
- kristálycukor
A tálaláshoz
í virágméz
- A barackokat mossuk meg, vágjuk félbe, majd szedjük ki a magjukat.
2. Az olvasztott vajjal vékonyan ecseteljük be a barackok összes oldalát.
3. Most forgassuk be őket a cukorba. Akár barna cukrot is használhatsz.
4. Erős hő fölött oldalanként pár percig grillezzük (max. 10 perc/oldal). Először a vágott felét grillezzük.
5. Mikor elkészült, mézzel meglocsolva, frissen-forrón tálaljuk.
Lehet a lisztből kicsit kelleni fog még bele, egy puha tésztát kell kapjunk, mikor kinyújtodtad, másfél centire kell nyújtani vagy ahogy szeretnéd 🙂 pohárral is ki lehet szaggatni,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűU posudu prikladnu za miksanje uspite sadržaj vrećice mješavine za palačinke i dodajte vodu. Miksajte električnom miješalicom 2 minute da dobijete glatku smjesu. 2. Tavu za p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűegy kevés kókuszzsíron feltettem pirítani, majd hagytam kihülni és aprítógépbe tettem, sóztam és egy pici füstölt paprikát, majorannát, köményt tettem hozzá. Összedaráltam krémesre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA narancsot és a citromot meleg vízben, jó alaposan mosd meg, egy dörzsis szivaccsal meg is sikálhatod. Ezután négy-öt darabot vékonyan hámozz meg krumplihámozóval úgy, hogy a fehé...
Elkészítési idő: Elkészítés: 30 Nehézség: Közepes