1 kg kocsonyahús (köröm, farok, fül, fej, bőrke)
1 db füstölt bőr
5-6 gerezd fokhagyma
só, egész bors
pirospaprika
A kocsonyahúst felöntöm vízzel, hozzáadom a fokhagymát, sót, borsot és olyan puhára főzöm, hogy a hús lefőjjön a csontról. Amikor megfőtt leszedem a húst a csontokról és tányérokba szortírozom. A kocsonyalevet átszűröm, belekeverek pirospaprikát és átforralom.
Utána a tányérokba merem a levet és hagyom kihűlni, hogy megdermedjen.
3 evőkanál mustármagot egy jénaiba raktam .. felöntöttem fehérbor ecettel el kell lepje teljesen... pár óra múlva teljesen felszívta .. ekkor felöntöttem szénsavmentes ásványvízzel...
Elkészítési idő:Tedd a mikróba a krumplikat 4 percre úgy, hogy önts alájuk egy kevés vizet, és fedd le, ahogyan a videóban is láthatod. A sonkát és a hagymát vágd apróra és a meghámozott, összetör...
Elkészítési idő:A 4 tojást keverd össze sóval, borssal, majd add hozzá a reszelt cukkinit és a parmezánt. Keverd össze a masszát, és egyengesd egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Süsd 180 fokon 20 p...
Elkészítési idő: 60 perc