Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Sertéskocsonya


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kg kocsonyahús (köröm, farok, fül, fej, bőrke)
1 db füstölt bőr
5-6 gerezd fokhagyma
só, egész bors
pirospaprika

Elkészítés:


A kocsonyahúst felöntöm vízzel, hozzáadom a fokhagymát, sót, borsot és olyan puhára főzöm, hogy a hús lefőjjön a csontról. Amikor megfőtt leszedem a húst a csontokról és tányérokba szortírozom. A kocsonyalevet átszűröm, belekeverek pirospaprikát és átforralom.
Utána a tányérokba merem a levet és hagyom kihűlni, hogy megdermedjen.

Sertéskocsonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Madre kovász
Madre kovász

Képpekkel illusztrálva a 25 napos folyamat a linkken

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fűszeres sült padlizsán
Fűszeres sült padlizsán

--A padlizsánt megmossuk( én megpucoltam ), majd szeletekre vágjuk. ---Besózzuk, majd hagyjuk egy darabig állni --. Utána az olajba belekeverjük a fűszereket, és a padlizsán darab...

Elkészítési idő: 30
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Krisztina
Almás-fahéjas krémtúró
Almás-fahéjas krémtúró

A túrót villával összetöröd. A reszelt citromhéjjal simára kevered. Ízlés szerint adsz hozzá porcukrot. Ha az alma elég édes, el is hagyhatod. Az almát tetszés szerint feldarabo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gitka
PIZZA
PIZZA

Elkevertem a száraz hozzávalókat,majd belemorzsoltam az élesztőt.Hozzáadtam a vizet és végül az olajat is.Kézzel összedolgoztam,de lehet géppel is,majd hagytam duplájára kelni,m...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk