: Ő az öntött burgonya, és ráadásul nagyon finom. Ha elkészült egy 1,5 órát hidegen tárolva összeérik.Főt burgonyát felszeleteljük, majd az elkészített tálba rakjuk rétegesen rá öntjük az előkészített anyagokat. Hozzávalók : 1kg burgonya 3-4 gerezd foghagyma lereszelve olíva olajban világosra pirítva, félliter salátalével felöntjük forrásig melegítjük, majd egy bögre tejföl egy tojással összekeverve, majd egy evő kannál liszttel és ráöntve a foghagymás lére öntjük , összeforraljuk. Majd ezt öntjük rétegesen a burgonyánkra.
A krumplit megtisztítjuk, meghámozzuk és felkockázzuk. Feltesszük főzni sós vízben és miután megpuhult leszűrjük, majd krumplinyomóval összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a tejet ma...
Elkészítési idő:A lángra feltesszük a lángfogó karikát, és az apróra vágott hagymát olajjal együtt egy lábosba tesszük és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a rizst, a gombát és együtt dinszteljük e...
Elkészítési idő: 30 percA krumplikat /nem kell meghámozni/ kefével alaposan megsúroljuk, majd bevagdaljuk a tetejétől az alja felé, ügyelve arra, hogy az alsó résznél a héját nem vágjuk át, mert akkor szé...
Elkészítési idő: