: Ő az öntött burgonya, és ráadásul nagyon finom. Ha elkészült egy 1,5 órát hidegen tárolva összeérik.Főt burgonyát felszeleteljük, majd az elkészített tálba rakjuk rétegesen rá öntjük az előkészített anyagokat. Hozzávalók : 1kg burgonya 3-4 gerezd foghagyma lereszelve olíva olajban világosra pirítva, félliter salátalével felöntjük forrásig melegítjük, majd egy bögre tejföl egy tojással összekeverve, majd egy evő kannál liszttel és ráöntve a foghagymás lére öntjük , összeforraljuk. Majd ezt öntjük rétegesen a burgonyánkra.
1. A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. 2. A tojássárgáját a majonézzel, a mustárral és a borssal elkeverjük, beleöntjük az összetört burgonyába, majd jól összeg...
Elkészítési idő:- Az első lépés: Hagymát karikázunk,sót,ecetet és olajat öntünk rá.Annyit csak,hogy ellepje. - A burgonyát héjában főzzük meg,majd meghámozzuk és még melegen a hagymára karikázz...
Elkészítési idő: 1,5 óraa megreszelt krumplit tegyük a tálba, a csirke levest keverjük el a tejföllel, a vajjal és a hagymával, majd a masszát kenjük a krumpli tetejére. Nyomkodjuk meg, hogy jól keveredj...
Elkészítési idő:A krumplit alaposan megmossuk, esetleg lekeféljük, majd hosszában félbevágjuk. A tepsit sütőpapírral kibéleljük és beletesszük a krumplikat, vágott felükkel felfelé. Megszórjuk egy...
Elkészítési idő: