: Ő az öntött burgonya, és ráadásul nagyon finom. Ha elkészült egy 1,5 órát hidegen tárolva összeérik.Főt burgonyát felszeleteljük, majd az elkészített tálba rakjuk rétegesen rá öntjük az előkészített anyagokat. Hozzávalók : 1kg burgonya 3-4 gerezd foghagyma lereszelve olíva olajban világosra pirítva, félliter salátalével felöntjük forrásig melegítjük, majd egy bögre tejföl egy tojással összekeverve, majd egy evő kannál liszttel és ráöntve a foghagymás lére öntjük , összeforraljuk. Majd ezt öntjük rétegesen a burgonyánkra.
Magas falú serpenyőben az olajon elkezdjük pirítani az apróra vágott hagymát. Rögtön hozzáadjuk a rizst is, együtt pirítjuk. Amikor már látszik a rizs szemeken, hogy megpirultak (...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A zöldpaprikákat kicsumázzuk, és belül sóval, borssal fűszerezzük. 2. A forró olajon fehéredésig sütjük a rizst, majd felöntjük a rizshez képest dupla mennyiségű forró vízze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt lereszeljük, besózzuk, és fél órát állni hagyjuk. A vöröshagymát felaprítjuk. A feta vagy krémfehér sajtot kisebb kockákra vágjuk. Mindezt a préselt fokhagymával, a resz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű